Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk säljare i norra Sverige till globalt bolag jobb i Umeå på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk säljare i norra Sverige till globalt bolag på Randstad AB

Teknisk säljare i norra Sverige till globalt bolag

Randstad AB Umeå, Västerbottens län Heltid


arbetsbeskrivning.

Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Motiveras du av att skapa långsiktiga relationer med kunder och har lätt att ta eget initiativ? Då är detta rätt möjlighet för dig!

SICK AB tillhandahåller sensorlösningar inom produktion, logistik och processindustri. Med hjälp av avancerad teknik och innovation hjälper SICK sina kunder mot en digitalisering av sina processer och logistiklösningar. Vi söker nu en erfaren säljare med fallenhet för teknik samt som motiveras av långsiktiga kundsamarbeten. I denna roll ansvarar du för att skapa och upprätthålla kontakter för att öka försäljningen. 

SICK erbjuder dig en långsiktig position med konkurrenskraftig lön, förmåner och arbetsvillkor i ett dynamiskt och växande företag. Du kommer att arbeta med kunder och med produkter som används i industriell utveckling!


ansvarsområde.

Som teknisk säljare kommer du att ingå i ett säljteam som präglas av samarbete inom gruppen. Du kommer också ha ett tätt samarbete med den övriga organisationen för att tillsammans jobba mot uppsatta mål och nöjda kunder.

Din huvuduppgift är försäljning och att stärka relationerna gentemot definierade kunder geografiskt från Sundsvall och norrut. Du bygger och förvaltar den befintliga kundbasen men ansvarar även för att bearbeta och förvärva nya potentiella kunder som du skapar djupa och goda relationer över tid. Du planerar och genomför kundpresentationer, skapar erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning. Genom att tillhandahålla en bred allmän industrikompetens samt förståelse för kundens behov hittar du helhetslösningar som kommer att generera ett tydligt mervärde för kunderna. 

Kunderna finns inom en mängd olika industrier som pappersindustri, stålindustri, gruvindustri, värmeverk, träindustri och livsmedelsindustri för att nämna några i norra Sverige. Stor del av arbetet kommer att ske ute på fältet, där du får bygga hållbara och lönsamma relationer med kunder. 


kvalifikationer.

Vem är du?
 
Det här är ett arbete för dig som brinner för teknisk försäljning och att arbeta mot högt uppsatta mål. Vi ser det också som en stor merit om du har erfarenhet av automation; sensorer, säkerhetssystem eller produkter för automatisk identifiering. Är du dessutom nyfiken, social och självgående så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

För att lyckas i denna roll behöver du ha:
 
• Tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll såsom t ex teknisk säljare med inriktning mot automation
• Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, med > 5 års erfarenhet inom automation
• God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Körkort, samt vana, vilja och möjlighet att resa i tjänsten

Meriterande:
 
• Erfarenhet från process- & fabriksautomation
• Erfarenhet från sågverksbranschen
• Erfarenhet av offentlig upphandling
• Erfarenhet av komplex projekt försäljning 
• Storkundsförsäljning


ansökan.

SICK AB erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med frihet under ansvar. Tjänsten är tillsvidare med en tillämpad sex månaders provanställning, och med start så snart som möjligt/efter överenskommelse. 

Lockas du av att bli en del av SICK och vill bidra till företagets fortsatta framgång vill vi uppmuntra dig att ansöka omgående. I denna rekrytering samarbetar SICK med Randstad
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359501