Jobbet Teknisk säljare av betongfabriker - södra Sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk säljare av betongfabriker - södra Sverige publicerad av Poolia

Sista ansökningsdag idag
Full-Time
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Vill du representera Nordens ledande leverantör av betongproduktionssystem? Kan du ensam ansvara för en egen region (södra Sverige) och säkerställa att alla betydande aktörer blir väl förtrogna med Steel-Kamets produkter och expertis? Klarar du av att axla det ansvar och den komplexitet det innebär att göra en affär på 5-20 miljoner? Då kan vi ha en väldigt rolig och lönsam framtid tillsammans!

Om tjänsten
Du kommer att verka som kvalificerad säljare/affärsman med ansvar för region Södra Sverige, d.v.s. från Stockholmsområdet och söderut. I regionen finns idag ca 500 betongproducerande enheter och dessa blir din huvudsakliga målgrupp. Vi säljer allt från hela anläggningar till renoveringsprojekt, underhåll och reservdelar. Ditt övergripande mål kommer att vara att sälja helt nya anläggningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du utgår från hemmet eller hittar en lokal kontorslösning som passar just dig. Någon/några dagar i veckan arbetar du från hemmakontoret med planering, förberedelser och besöksbokning men majoriteten av tiden befinner du dig ute hos kunderna. Du förbereder själv dina 'roadtrips' och gör dina kundbesök enligt den övergripande plan du själv har varit med och skapat. För att få en heltäckande bild besöker du allt från ägare till inköpare och produktion. När en större affärsmöjlighet dyker upp kan du känna dig trygg med att du kommer få hjälp med all den stöttning och expertis du behöver. Din regionen har högsta prioritet och vi sätter snabbt samman en projektgrupp med projektledning och konstruktörer som hjälper dig att i fördjupade dialoger samt med att ta fram förslag på lösningar. För dig som trivs med att göra stora, komplexa affärer, ha mycket eget ansvar och friheten och att själv planera din tid är det här ett drömjobb!

Vem är du?
Som du säkert redan har listat ut är det här inte ett jobb för en nybörjare. Du arbetar troligen med teknisk försäljning redan idag och vet vad det innebär att själv ansvara för en större geografisk region. Arbetar du som framgångsrik försäljare av betongproduktionsanläggningar redan idag blir vi glada, men också lite förvånade. Det finns nämligen inte så många aktörer i vår bransch. En mer realistisk målbild är att du arbetar affärsinriktat inom något angränsande område som exempelvis bygg, anläggning eller cementindustrin. Känner du att du arbetar inom ett område som DU tycker är relevant för tjänsten så sök och berätta varför just din bakgrund är relevant - du är ju trots allt specialist på att sälja in dina idéer! Lika viktigt som din bakgrund är dina personliga egenskaper. Som person är du uthållig (en säljcykel på en anläggning är ca 1-5 år) och målmedveten i ditt agerande. Liksom vi är du passionerad och har en höjd i ditt affärsmässiga tänkesätt. Ibland kan det vara avgörande att utmana kunden och föreslå en annan lösning än den kunden först har i åtanke. På så sätt får du rollen som strategisk samarbetspartner och då blir det lockande för kunden att samarbeta med just dig. Du är resultatorienterad, självgående och har en naturlig fallenhet för att planera och följa upp. Du älskar att träffa olika typer av människor men uppskattar också den avkoppling det innebär att vara ensam i bilen eller på ett hotellrum. Naturligtvis har du körkort och du behärskar svenska och engelska helt obehindrat. Du bor någonstans i den aktuella regionen men det kan vara bra att veta att många anläggningar ligger i mälardalsområdet. Vi är störst på vår marknad i Finland och är otroligt bra på det vi gör. Du har den glöd som gör det möjligt för oss att bli nummer 1 även i södra Sverige!

Om verksamheten
Steel-Kamet Oy är Nordens ledande utvecklare och leverantör av betongtillverkningssystem. Vi är specialiserad på planering och förverkligande av krävande investeringsprojekt för betong- och processindustrin. Vi levererar betong- och betongproduktionsfabriker samt uppvärmningssystem som möjliggör en jämn betongproduktion även i kallare klimat. Vi tar projekten från ax till limpa vilket innebär att vi även hjälpa till med allt från projektering, förtillverkning, montage, utbildning och driftsättning. Vi hjälper även våra kunder med service, reservdelsförsäljning och renoveringsprojekt. Med 40 års erfarenhet kan vi leverera högklassiga lösningar över hela världen. Våra produkter är ISO certifierade för kvalitetsledning, miljö och bärande konstruktioner. Steel-Kamet oy är ett finskt familjeföretag. Du kan läsa mer om oss på: [ Link removed ] - Click here to apply to Teknisk säljare av betongfabriker - södra Sverige />

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia. För frågor kring tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Gerhard Fransson ([ Email address blocked ] - Click here to apply to Teknisk säljare av betongfabriker - södra Sverige, 0720-780021) Urval kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför ber vi dig att ansöka redan idag!

Referens

57533

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till