Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Säljare / Key Account Manager jobb i Västerås på Karisma Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Säljare / Key Account Manager på Karisma Rekrytering

Teknisk Säljare / Key Account Manager

Karisma Rekrytering Västerås, Västmanlands län Heltid


Admotion bildades år 2003 av Andreas Dahlin. Visionen har varit tydlig från början - att bli en nischad leverantör inom rörelse med en tydlig målsättning att överträffa kundernas förväntningar inom ramen för vår verksamhet. För att lyckas är ledstjärnan i vår verksamhet tidssäkra leveranser, tydlig och snabb återkoppling. Admotion säljer kundanpassade lösningar inom ställdon, gasfjädrar, elmotorer med tillhörande handkontroller, frekvensomriktare, kugg och snäckväxlar, styrsystem med mera.
 

”Vi utgår från att alltid göra det lilla extra, både externt och internt. Vi står på en värdegrund som är viktig för medarbetarna där vår kultur är tillåtande och att vi alla bidrar till att skapa en attraktiv och bra arbetsmiljö.’’ Citat: Andreas Dahlin, VD & ägare. Läs mer på [ Link removed ] [ Link removed ]  

Admotion har haft en stark och lönsam tillväxt under de senaste åren. För att möta den växande efterfrågan söker vi nu en:

Teknisk Säljare /  Key Account Manager

Vi söker dig med ett starkt intresse för teknik, vilja att göra ett bra jobb och förmåga att lösa problem och att bygga starka kundrelationer!

Beskrivning av tjänsten:

Du kommer ingå i ett team som har ambitionen att växa kraftigt under de närmsta åren och vi behöver nu stärka upp vår försäljningsavdelning. Arbetet innebär att du självständigt bearbetar befintliga kunder och nya kundsegment. 

Som säljare representerar du ett mycket starkt och brett sortiment med fokus på kundanpassade och kvalitetssäkra lösningar inom tillverkningsindustrin. Din främsta uppgift är att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt för våra kunder och Admotion.

Arbetsuppgifter:

• Resultatansvar för att utföra tillräckligt med kundbesök, utåtriktade aktiviteter och uppnå dina och företagets försäljningsmål.

• Förbereda och genomföra kundmöten, såväl hos befintliga kunder som nya

• Framgångsrikt utveckla och förbättra relationer med våra kunder

• Aktivt bidra till ökat kundunderlag och stärkta marknadsandelar

• Agera proaktivt gentemot vår teknikavdelning för att säkerställa kvalitet vad gäller leverans mot kund

• Deltagande vid mässor och konferenser

Din profil:

Du har en god teknisk grundförståelse inom maskin- eller elteknik eller kan ha uppnått liknande kompetens på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet som säljare, servicetekniker, tekniker, ingenjör eller liknande. Om du har du någon erfarenhet av automation eller styrning av maskiner så är det ett extra plus. 

Självklart besitter du en förmåga och förståelse kring vikten av att dokumentera pågående arbete. 

Du besitter en social förmåga och förstår hur du kan utveckla relationer med såväl samarbetspartners som kollegor.  

Arbetsspråket är många gånger engelska så vi ser såklart att du kan uttrycka dig i såväl, tal som skrift någorlunda obehindrat. Du behöver ha B-körkort för bil. Distriktet är inom Sverige och innebär ca 25 resdagar per år inklusive deltagande vid mässor och konferenser.

Vi erbjuder dig:

En bred och varierande roll i ett mycket trevligt gäng. Vi på Admotion tror på att göra rätt från början, vi arbetar i tydliga processer som vi följer upp. Vi vill utveckla välmående medarbetare som grund för det vi gör på dagarna.   

Vi sätter stort värde på att få in rätt person med rätt inställning så att vi kan göra vår tillväxtresa tillsammans. Vi finns i trevliga lokaler i Täby i norra Stockholm men för rätt person finns det även möjlighet att arbeta ifrån hemmakontor i Västerås eller Mälardalen.

Möjlighet finns att kunna arbeta hemifrån någon dag i veckan beroende på din bostadsort och restid till och från arbetsplatsen.

Förutom en spännande roll finns, för rätt person, fina utvecklingsmöjligheter, förmåner att ta del av enligt företagspolicy, ett välmående företag och framför allt riktigt bra arbetskollegor.


Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida [ Link removed ]  dock senast den 5 december. Välkommen med din ansökan! 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1432119-305600