Jobbet Teknisk Säljare / Försäljningsingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk Säljare / Försäljningsingenjör publicerad av Hays Specialistrekrytering

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Järfälla

Arbetsbeskrivning

Är du en teknisk person med ett öga för affärer? Söker du ett omväxlande och stimulerande arbete?

Din nya roll
För att vidare utveckla och driva affären framåt söker nu Gerken Nordiska Karma AB en Teknisk Säljare / Försäljningsingenjör. I rollen kommer du aktivt bearbeta kunder i deras miljö och erbjuda ett mervärde och rådgivning med din tekniska kunskap. Du kommer genom ditt arbete leda försäljningen av Karmas huvudprodukter, elborstar och produkter kopplade till samma område i hela Sverige.

Du kommer ansvara för din egen säljprocess med planering, utförande och uppföljning. Dina kunder finns inom bl.a. vindkraft, vattenkraft, processindustri och maritimt och dina arbetsdagar kommer innebära en mycket stor variation. Gerken Nordiska Karma AB ingår i Wabtec-koncernen och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna många.

Rollen är till stor del resande med ca 50-60 övernattningar per år och du kommer utgå från våra trevliga lokaler i Järfälla.

Vem du är
För att trivas i rollen som Försäljningsingenjör hos oss tror vi att det är viktigt att du har en teknisk fallenhet och ett stort tekniskt intresse, gärna i kombination med någon form av teknisk utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta hands-on i verkstads-/industrimiljö och har du erfarenhet av elborstar/produkter är det meriterande.

Har du jobbat med teknisk försäljning i fält är det starkt meriterande. Som person är du utåtriktad och social med en förmåga att skapa goda relationer och samarbeten både internt och externt.

Då tjänsten är resande är B-körkort ett krav, likväl som goda engelska kunskaper i både tal och skrift.

Ditt nya företag
Gerken Nordiska Karma AB är en specialistleverantör på grafit och grafitprodukter samt produkter för elmotorer och spårbunden trafik. Karma grundades 1987. Sedan dess har vi utvecklats snabbt och fått förtroendet att representera en rad ledande leverantörer på den nordiska marknaden. Se mer på www.karma.se/

Ansökan
I denna rekrytering arbetar vi med Hays. För frågor om rollen eller processen kontakta rekryteringskonsult Erik Wallin på 070 450 60 01 / erik.wallin@hays.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

898685

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till