Jobbet Teknisk säljare / Byggsäljare / Försäljningsingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk säljare / Byggsäljare / Försäljningsingenjör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en teknisk säljare som är självgående och mycket relationsskapande i din personlighet? Vi söker nu säljare inom tillverkande industrin till Deventa i Malmö.

Om företaget

Deventas affärsidé är enkel, 'leverera kvalitetsglas för professionella inom byggnation och arkitektur till så hög service som möjligt till det förmånligaste priset för kunden'. De kan erbjuda allt från enkelglas till avancerade treglaslösningar som anpassas efter de önskemål och behov som efterfrågas.
Tack vare ett mångårigt samarbete med ett urval av de bästa planglasproducenter finns det knappt några begränsningar för vad Deventa kan hjälpa sina kunder med. Deventa har levererat glasen till många byggnader runtom i Sverige. Halmstads stadsbibliotek, Vällingby Centrum, Skissernas Museum, Onkologiska kliniken i Lund, Kista Science Tower 2, Nationalmuseet i Stockholm och Olympia Arena är bara några av många exempel.
Från januari 2016 har Deventa tagit ett steg framåt och jobbar inte enbart mot den svenska marknaden. De finns nu även i resten av Skandinavien för att tillgodose behovet av glas på dessa marknader.

Arbetsuppgifter

Du är en självständig säljare som sköter hela försäljningsflödet. Allt från att ha kontakt med kunder och leverantörer till att förhandla pris och ta fram offerter, leveranstid samt följer projektet hela vägen fram till leverans. Du tar hand om Deventas befintliga kunder, bearbetar dessa och gör dig själv till en person att kontakta om de behöver hjälp. Eftersom Deventa är ett mindre bolag så sköter du försäljningens alla faser på ett prestigelöst sätt så att kunden och leverantörerna fortsätter att använda Deventa som samarbetspartner. I arbetsuppgifterna ingår visst resande. Initialt arbetar du en dag i veckan från Deventas kontor i Ystad samt besöker kunder/leverantörer både i Sverige och internationellt.

Formella krav

• Relevant högskoleutbildning (Meriterande om du är ingenjör/ekonom).
• Gedigen erfarenhet av försäljning (Meriterande om du är från byggbranschen).
• Arbetslivserfarenhet av yrken där man kommer i kontakt med glas (Meriterande).
• Flytande svenska/ engelska skriftligt och muntligt. Ytterligare språk är meriterande.

Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är en prestigelös säljare som trivs med mycket social kontakt. Du uppskattar en miljö där det är högt till tak och är inte rädd för att hugga i där det krävs. Du ser stor stolthet i att erbjuda kunderna en oerhört hög service och är inte rädd för att ta beslut. Du gör det som krävs för att driva Deventas samarbeten framåt!

Övrig information

Start: Enligt ÖK
Plats: Malmö
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Glas, försäljning, teknik, teknisksäljare, säljare, Malmö, Deventa, karriär, bygg, industri, byggsäljare, industrisäljare

Referens

2202901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till