Jobbet Teknisk Säljare / Account Manager till OTIS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk Säljare / Account Manager till OTIS publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av en kundnära roll och vill vara med och kvalitetssäkra och underhålla OTIS kundleveranser? Vi söker nu en säljare med fokus på att förmedla serviceavtal till kunder där relationsbyggande och service går hand-hand med driven försäljning.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OTIS.

Om företaget

OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullband. Otis är ett världsledande persontransportföretag som samarbetar med arkitekter, entreprenörer, byggnadskonstruktörer och fastighetsägare. OTIS har verksamhet i mer än 200 länder och har cirka 68 500 anställda. OTIS är därmed det största transportföretaget i världen då de dagligen transporterar 2 miljarder människor. [ Link removed ] säljare av serviceavtal ansvarar du för att säkerställa kvalitet, utveckling och optimering av kundens avtal. Du ansvarar för att driva en kontinuerlig dialog med kunden och genomföra kundmöten med uppföljningar av levererade tjänster och förvaltning av lösningen enligt avtal. Rollen innebär att du är delaktig och bidrar med kompetens för att utveckla nya samarbeten och implementering av nya avtal med tidigare kunder. Med din kompetens om kunden och kundens behov är du en nyckelspelare i kundteamet som på ett proaktivt sätt bidrar till utvecklingen av kundens befintliga och nya lösningar. Målet är att successivt bygga upp ett stort förtroende och återuppta kontakten med tidigare köpande kunder. Som säljare av dessa avtal kommer din pipeline bestå av existerande och tidigare köpande kunder, det är upp till dig att bearbeta dessa för att kommunikationen mellan Otis och kund ska bli ännu bättre samt utveckla längre avtal och nöjda kunder.

Formella krav

• Minst 3 års erfarenhet av teknisk försäljning • B-körkort är ett krav • Svenska och engelska flytande i tal och skrift, är ett krav • Meriterande om du tidigare har erfarenhet av att sälja och utveckla serviceavtal • Meriterande om du har erfarenhet från hissindustrin, byggindustri och entreprenad Vi söker dig som har ett starkt analytiskt affärsdriv och vill vara med och skapa långsiktiga och nöjda kunder samtidigt som du bidrar till företagets lönsamhet i affären. Som person är du prestigelös och brinner för att uppnå önskade resultat. Du har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer och lägger stor vikt vid att skapa ett förtroende hos kunden. Du är lösningsfokuserad och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Slutligen tror vi att du besitter en god kommunikativ förmåga då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt. Vi ser också att du drivs av att nå KPIer och är van att prestera mot uppsatta mål.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Skärholmen, Stockholm Lön: Grundlön samt årlig bonus baserat på resultat Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Säljare, account manager, teknisksäljare, ingenjör, kundrelationer, produktsäljare, teknik, teknisk, hissar, rulltrappor, kunder, kund, försäljning, heltid, Stockholm

Referens

2869501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till