Jobbet Teknisk Rådgivare / Account Manager / Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk Rådgivare / Account Manager / Säljare publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat med tekniska produkter och vill utvecklas i en roll som teknisk rådgivare? Är du en kommunikativ person som motiveras av att agera rådgivande och arbeta varierande? Här erbjuds du en fri roll som präglas av frihet under ansvar och tätt samarbete med hela säljorganisationen i ett företag som är marknadsledande i sin bransch.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Wittur.

Om företaget

Wittur Sweden AB förser den svenska, norska, danska och finska marknaden med komponenter och kompletta lösningar till hissbranschen. Bolaget grundades 2001 och är ett dotterbolag inom Wittur koncernen. De är idag drygt 20 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som omsätter omkring 160 mkr årligen. Kontoren i Sverige finns i Spånga och Lund. Wittur koncernen består i sin tur av ca 4800 medarbetare och är verksamma i över 50 länder runt om i världen. Wittur Sweden erbjuder det lilla företagets sammanhållning och gemenskap med de fördelar det innebär att vara en del av en internationell koncern. Företaget karaktäriseras av samarbetsvilja och entreprenörskap kombinerat med en stolthet över att kunna erbjuda produkter och service av högsta kvalitet. Här uppmuntras eget och individuellt ansvar, oavsett vilken position en medarbetare har inom företaget.

Arbetsuppgifter

I din roll som Teknisk Rådgivare innefattar dina ansvarsområden b l. a att ge teknisk support, teknisk offert- och orderberedning, inköp och orderadministration. Du utgår från kontoret i Spånga och majoriteten av ditt arbete förläggs från kontoret. Initialt arbetar du med inkommande förfrågningsunderlag från befintliga kunder. Du är en viktig person för företaget och i ditt arbete har du ansvar för att skapa förtroende för företagets produkter internt samt hos befintliga och potentiella kunder. Övergripande arbetsuppgifter: • Försäljning till kunder med fokus på Stockholmsregionen • Upprättande av sälj- och kalkylunderlag, maskinberäkningar, styrsystemsberäkningar. • Besvara förfrågningsunderlag, skapa offerter och ordererkännanden. • Teknisk offert- och orderberedning, orderadministration, inköpsadministration. • Säljsupport samt reklamationshantering. • Arbeta tätt tillsammans med våra övriga regionsäljare och säljsupport. • Kundbesök och rådgivande arbetsplatsbesök tillsammans med våra kunder. • Stärka befintliga och skapa nya kundrelationer.

Formella krav

• Ett par års erfarenhet från en roll som Arbetsledare, Beredningsarbetare eller Teknisk Rådgivare/Säljare inom hissbranschen • Goda IT-kunskaper framför allt inom Office-paketet • Svenska och engelska flytande i tal och skrift • Tidigare erfarenhet från hissbranschen samt kunskap inom elektronik och mekanik (starkt meriterande) • Erfarenhet av maskin/styrsystemberäkningar (Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Placering: Spånga, Stockholm Lön: Enligt Överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Försäljning, Säljare, Försäljare, Teknisk Säljare, Account Manager, Företagssäljare, Teknisk Försäljning, Hissbranschen, Elektronik, Mekanik, Maskinberäkningar, Styrssystem, Skåne, Malmö, Lund, Heltid,

Referens

2839301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till