Jobbet Teknisk projektledare till välkänt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk projektledare till välkänt företag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du en projektledare med god erfarenhet inom MS Azure och Sharepoint? Då har du nu möjligheten att arbeta på ett välkänt företag inom IT.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fr.o.m. 2020-09-21 t.o.m. 2021-02-21. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

För kunds räkning söker Bravura en konsult inom projektledning. Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare samverkar du med ett mindre team där kommunikationen sker digitalt. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med projekt inom utveckling och applikationskunskap. Du ska vara kunnig inom felsökning och ha en förståelse för hur olika system fungerar och samverkar med varandra.

Formella krav

• Goda kunskaper i MS Azure och Sharepoint • Erfarenhet inom områdena utveckling och applikationskunskap. • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: 2020-09-21 Plats: Luleå, Skellefteå eller annan ort i Norrbotten/Västerbotten Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: MS Azure, Sharepoint, Application System, utveckling, applikation, applikationskunskap, projekt, projektledning, felsökning, system, Luleå, Skellefteå, Norrbotten, Västerbotten

Referens

2841401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till