Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk projektledare med kunskap inom energibranschen - Remote jobb i Härnösand på Stegra Rekrytering AB.

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk projektledare med kunskap inom energibranschen - Remote på Stegra Rekrytering AB.

Teknisk projektledare med kunskap inom energibranschen - Remote

Stegra Rekrytering AB. Härnösand, Västernorrlands län Heltid
Vill du arbeta som övergripande projektledare i en teknisk roll där du får möjlighet att både bidra till en mer hållbar framtid och påverka samhället och energibranschen? Läs mer nedan!

Om TietoEVRY

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. De är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Nordiska värderingar och arv är grunden för TietoEVRY’s framgång. De vill bygga en ljusare framtid. Tillsammans.

TietoEVRY har tillhandahållit affärskritiska kärnsystem till den nordiska energiindustrin i flera decennier. Deras tjänster sträcker sig från allmän kundinformation och fakturering, förvaltning av elnätstillgångar, avancerad mätinfrastruktur och kontroll av energitillgångar till datahanteringssystem. Med deras tjänster har de möjliggjort affärsverksamhet på den nordiska energimarknaden och design och förvaltning av nordiska kraftdistributionsnät. De har också möjliggjort smarta mätare redan från början.

Nu när energiomställningen redan är i rörelse och digitala verktyg är avgörande för att lyckas, organiserar TietoEVRY sin verksamhet för att vara mer kapabel att möta kunder och samhällens behov av digitala tjänster för att hantera förändringen.

Om rollen
I rollen som teknisk projektledare på TietoEVRY tillhör du avdelningen Energi. Du arbetar som tekniskt stöd och övergripande projektledare vid försäljningens första steg och i stora kundleveransprojekt där du blir en expert inom det tekniska området. Du blir ansvarig för att planera, organisera, leda och bevaka kundleveransprojekt och migreringsprojekt. Du ansvarar dessutom för finansiell uppföljning enligt budget och att rapportera till styrgruppen.

Du samarbetar med utvecklingsteam, kunder, externa leverantörer och övriga intressenter där du bygger förtroende och skapar långsiktiga relationer och partnerskap.

Här får du möjlighet att påverka samhället och energibranschen genom att erbjuda digitala verktyg och tjänster som möjliggör och hjälper till att hantera omställningen till en mer hållbar framtid. Du tillhör en stor global organisation med stora möjligheter till personlig utveckling!

Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av teknisk projektledning och en bakgrund inom energibranschen.

Som person är du analytisk och ansvarstagande. Den här rollen och arbetsuppgifterna kommer inte alltid med tydliga ramar. Du behöver ha ett självledarskap och se möjligheter och arbetsuppgifter som behöver göras. Du behöver vara en person som tar tag i saker och leder arbetet från start till slut och göra det på ett strukturerat sätt.

Rollen passar dig som är flexibel och som gillar att både träffa kund och att sätta dig internt i tekniska diskussioner. När du levererar gör du det alltid strukturerat och med väl genomtänkta presentationer.

Krav för tjänsten är att du har mycket goda kunskaper i tal och skrift i engelska samt i svenska eller norska.

Krav för tjänsten
  • Minst fem års erfarenhet som teknisk projektledare
  • Minst två års erfarenhet inom energibranschen
  • Mycket goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i svenska eller norska

Meriterande
  • Kunskap inom säkerhetsskyddslagen i Norden
Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Hemifrån eller på ett TietoEVRY kontor i Sverige eller Norge

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De som går vidare bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?