Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Projektledare jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Projektledare på Quest Consulting

Teknisk Projektledare

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Som Teknisk Projektledare kommer du att vara delaktig i små som stora projekt inom avancerade tekniska systemutvecklingsprojekt. Du behöver ha förståelse för och insikt i hur relevant teknik och fungerar och hur det påverkar projektets olika faser utifrån budget- och tidsperspektiv.
Du ansvarar för projektets alla faser fram till leverans och rapporterar till styrgrupp och säkerställer att styrgruppen har rätt underlag för att fatta nödvändiga beslut som påverkar projektet. 
I din roll kommer du genomföra en förstudie för att ta fram ett beslutsunderlag för digitala plattformar. Beslutsunderlaget ska bestå av några alternativ på genomförande vilket inkluderar arkitekturella lösningsbeskrivningar samt beskrivning av genomförandet för de olika alternativen.
Du behöver planera och koordinera arbetet, säkerställa nödvändiga resurser, följa upp tid och budget samt hantera risker, hinder och intressenter. 

Vi söker en senior teknisk projektledare med förståelse och erfarenhet av att driva digitala utvecklingsprojekt med inriktning på migrering och containerisering av plattformar. 

Tidigare erfarenhet som behövs för att kunna utföra detta uppdrag:

  • Erfarenhet av att driva tekniska projekt med syfte att konsolidera och containerisera plattformar
  • Teknisk kompetens och förståelse för Openshift
  • Bakgrund inom arkitektur och mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta i en outsourcad miljö med underleverantörer för utveckling, test och drift
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Link removed ]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Cv behöver vara på svenska 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3193