Jobbet Teknisk projektledare inom nätverk till Cygate har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk projektledare inom nätverk till Cygate publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Arbetar du idag som tekniker inom nätverk och vill ta nästa steg? Söker du efter en roll där du får utlopp för ditt ledarskap och din kunskap inom nätverk? Då tror vi att du är rätt kandidat för rollen som teknisk projektledare.

Om företaget

Cygate är ett fristående företag som ägs av Telia Company, de besitter bred teknisk kompetens inom IT-infrastruktur samt är en molnleverantör med höga certifieringar. De är specialiserade på systemintegration för IT och telekommunikation med över 700 medarbetare i Sverige på 20 orter. Företaget samarbetar med stora aktörer inom branschen där de är återförsäljare av leverantörernas produkter. Cygate skapar lösningar åt allt från banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, statliga bolag och myndigheter.

Deras kultur präglas av samarbete och kunskapsutbyte vilket de ser som viktiga nycklar till att bygga ett starkt team och företag. Inom företaget finns det en tung och bred kunskap som är avgörande för att vara starka aktörer på marknaden. Cygate växer och behöver nu utöka sin styrka i deras norra region där du ingår i teamet som teknisk projektledare.

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare kommer du att ha huvudansvaret för de projekt som ni arbetar med gentemot kund. Tillsammans med ditt team kommer ni att skapa den tekniska design som kunden vill ha kopplat till Cisconätverk. Tack vare din erfarenhet inom området har du en god förmåga att sätta dig in och förstå kundens IT-miljö. Du kan därför föreslå förändringar som behöver göras för att möta kundens behov. Din roll kommer att präglas av arbetsuppgifter som att skapa behovsanalyser, förstudier och skapa designförslag och att leda förändringsprojekt inom nätverksområdet hos kund.

Cygate har en tydlig metodik för affärsprocessen, från start till leverans, allt för att det ska finnas ett gemensamt arbetssätt. Du kommer att få en gedigen introduktion samt stöttning från erfarna personer i liknande roller.

Formella krav

• Du har en ingenjörsutbildning inom IT exempelvis elektronik- eller dataingenjör alternativt skaffat likbördig erfarenhet från arbete
• Du har stor erfarenhet av CISCOS produkter meriterande med certifieringar inom området
• Du har god erfarenhet av att arbeta med nätverk meriterande om du har haft en projektledarroll inom området
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska
• B-körkort

Vi tror att du som söker den här rollen har en god förmåga till att samarbeta och som på ett naturligt sätt tycker om att leda. För att lyckas i rollen som projektledare är du en driven person som tar ansvar och är effektiv i ditt sätt att arbeta. Du har en vilja och en god förmåga till att leverera lösningar till kunder och ge dem god service. Vidare är du en person som är trygg i dig själv och som känner ett stort engagemang för ditt arbete. Du identifierar dig själv med Cygates värderingar Dare, Care och Simplify vilket också präglar ditt arbetssätt.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering men för rätt person finns det möjlighet till en direktrekrytering.

Start: Omgående
Plats: Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, IT, CICSO, nätverk, elektronik, ingenjör CCNA

Referens

2403601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till