Jobbet Teknisk projektledare inom Larm och Passage har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk projektledare inom Larm och Passage publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Lancom står inför nya utmaningar och möjligheter, ett nytt affärsområde inom Larm och passage ska startas upp då de befintliga kunderna efterfrågat detta. Företaget grundades i Göteborg 1993 och är specialister på telekommunikationstjänster. Lancom öppnade även kontor i Stockholm under 2017 och har idag kunder inom allt från småföretag och organisationer till stora koncerner. 

Din roll som Teknisk projektledare inom Larm och Passage

Inom satsningsområdet Larm och Passage erbjuds du möjligheten att initialt besvara befintliga kunders förfrågningar genom att leda, ta fram lösningar och utföra projekten för att på sikt bredda och utöka kundstocken. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ta fram systemlösningar, design, projektering, driftsättning och installation samt offertarbete. Initialt arbetar du tillsammans med underentreprenörer för implementeringen och på sikt finns möjlighet att bli Avdelningsansvarig och ansvara för din egen organisation.

På kontoret i Göteborg sitter COO, CFO, Arbetsledare och tekniker som finns som stöd till den nya satsningen Larm och Passage och i Stockholm finns stöttning i form av VD och projektledare.

Dina kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av Larm och Passage
  • Kännedom kring: för passage Aptus, Bewator, RCO och för larm/säkerhet Galaxy, Vanderbilt
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska
  • Körkort

För att trivas i rollen som Teknisk Projektledare inom Larm och Passage har du en teknisk kompetens inom Larm och Passage vilket gör det sannolikt att du har erfarenhet av att arbeta som tekniker. Det är meriterande om du har certifikat på Aptus, Bewator, RCO och för larm/säkerhet Galaxy, Vanderbilt. Har du kontaktar inom branschen för Larm och passage ses även detta som meriterande.

Som person är du en do:er som gillar att vara med och påverka, du gör det lilla extra och strävar alltid efter att uppnå en god kundrelation via väl utfört arbete och service. För att lyckas i rollen klarar du av att arbeta strukturerat och vill även arbeta strategisk utifrån budget för att uppnå uppsatta mål.

Vad företaget erbjuder dig

Du erbjuds möjligheten att vara med från början och skapa ett nytt affärsområde. Det innebär stor möjlighet till att påverka och uppnå personlig utveckling. Inledningsvis arbetar du operativt och på sikt finns möjligheten att axla rollen som Avdelningsansvarig. Bolaget har vuxit kraftigt de senaste åren och gör nu ytterligare en satsning för att fortsätta framgångsresan. 

Du kommer till ett härligt och roligt gäng och erbjuds en konkurrenskraftig lön och förmåner som bl.a. förmånsbil, kollektivavtal och sociala aktiviteter.

Lancom sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i Sisjön.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, 100%.

Plats: Göteborg, Sisjön.

Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Teknisk projektledare inom Larm och Passage intressant? Urvalet startar den 3:e augusti men vi tar gärna emot din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Referens

needo65817

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till