Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

teknisk projektledare i göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
teknisk projektledare i göteborg på Randstad AB

teknisk projektledare i göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Randstad Technologies letar nu efter en teknisk projektledare till vår kund Pagero. De gör nu en ytterligare fokusering på sin partnerverksamhet och startar upp ett leveransteam på huvudkontoret i Göteborg. 

Här kommer du att arbeta som Technical Partner Enablement Specialist tillsammans med tre kollegor, en roll som innehåller projektledning, tekniskt säljstöd, framtagning av tekniska lösningar och utveckling av relationer. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt, en roll som är perfekt för dig som vill ha en bred och omväxlande roll. 

Om Randstad Technologies:
Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!


ansvarsområde.

Som Technical Partner Enablement Specialist kommer du att vara med i ett tidigt skede och stötta säljorganisationen som teknisk expert i diskussioner med potentiella partners. Du kommer att genomföra förstudier för att hitta skalbara integrationslösningar. En annan viktig del är att utveckla relationen med nya och existerande partners.

I implementationsfasen ligger stor vikt på att skapa förståelse för den tekniska systemarkitekturen i partnerns system (releasecykel, versioner, moln/prem, etc) samt hur integrationspaketeringen kommer att se ut.

Du kommer att skapa och följa en projektplan tillsammans med partners och interna intressenter samt hantera den tekniska partnerimplementeringen.

Du kommer även att arbeta hands-on med att konfigurera konton, inställningar och tjänster för partnerna i Pagero Online 


arbetstider.

Heltid, med möjlighet att arbeta delvis på distans.


kvalifikationer.

Vi letar efter kandidater som har ett stort tekniskt intresse, någon som har erfarenhet av projektledning av implementeringar men inte riktigt vill släppa det tekniska. 

Du behöver även ha erfarenhet av att hantera mjukvaruintegrationer – helst inom områdena Financial Services, ERP, EDI, e-fakturering, P2P/O2C Automation och/eller liknande. Du behöver ha minst grundläggande kunskap om order-to-cash- och purchase-to-payprocesser.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis IT-projektledning, Systemvetenskap eller annan teknisk utbildning. 

Som person är du en relationsbyggare. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter och kan lägga dig på en teknisk nivå vid behov. Du behöver också vara en duktig projektledare med en förmåga att växla mellan helhet och detaljer, att kunna se både partners och slutkunds behov och utmaningar samt vara förtroendeingivande när du föreslår lösningar. 

Till den här rollen behöver du vara flytande i engelska(tala och skriva).

Om du saknar svenskt eller europeiskt medborgarskap/permanent uppehållstillstånd behöver du ha arbetstillstånd för att arbeta i Sverige.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

För att kvalificera för rollen behöver du ha minst ca tre års erfarenhet av projektledning.


ansökan.

2022-02-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201373940