Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk projektledare / Konstruktör till Geberit jobb i Bromölla på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk projektledare / Konstruktör till Geberit på TNG Tech

Teknisk projektledare / Konstruktör till Geberit

TNG Tech Bromölla, Skåne län Heltid

Vill du arbeta på ett globalt företag med framtidstro? Sök rollen som teknisk projektledare / konstruktör på Geberit i Bromölla!

Vi på Geberit söker nu dig som arbetat som projektledare inom industrin eller konstruktör till en spännande nyckelroll hos oss i Bromölla. Som teknisk projektledare / konstruktör driver och ansvarar du för projekt i varierande omfattning och komplexitet där flera teknikområden samverkar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk projektledare / konstruktör på Geberit är du en del av ett globalt företag med fokus på hållbarhet kopplat till ekonomiska faktorer, sociala frågor och miljö. Vi står inför många spännande projekt som är redo att startas igång och där du som teknisk projektledare / konstruktör har en viktig nyckelroll. Hos Geberit erbjuds en arbetsplats med goda möjligheter att utmanas och utvecklas i din yrkesroll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Konstruera produktionsceller eller ingående komponenter.
  • Planera projekt, budget och tidplan samt följa upp projekten löpande.
  • Arbeta för att säkerställa kvalitet, samordning och arbetsmiljö i respektive projekt.
  • Ansvara för den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen i projekt.
  • Säkerställa att rätt material och tjänster finns på plats i rätt tid.
  • Kommunicera med interna och externa parter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din arbetsplats är Geberits fabrik i Bromölla som består av ca 300 medarbetare. Du arbetar i dina projektteam tillsammans med kollegor från olika kompetensområden och rapporterar till projektchef. 

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån 1 - 2 dagar/veckan beroende på projekt.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning som ingenjör med inriktning teknik, exempelvis inom maskinteknik eller konstruktion och design. Du har tidigare erfarenhet och mycket god kunskap inom konstruktion. Det är meriterande om du har arbetat i projekt, antingen som delaktig i eller ansvarig för projekt. Vidare har du mycket goda systemkunskaper och tidigare erfarenhet av något CAD-program, exempelvis Catia.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då koncernspråket är engelska och du kommunicerar på båda språken.

Som person är du lyhörd och har förmåga att kommunicera med olika typer av människor både i och utanför organisationen. Du har ett stort driv och ligger i framkant för att ta reda på relevant information. Vidare har du ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt och förmåga att agera beslutsamt i olika situationer. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8ECCE4C98E7F43D1B833A8E435902273