Jobbet Teknisk projektledare & Pre-sale inom Microsoft 365/SharePoint till Visma! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk projektledare & Pre-sale inom Microsoft 365/SharePoint till Visma! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en nyfiken och driven person med ett stort intresse för verksamhet, teknik och digitalisering? Är du dessutom en duktig projektledare med ett brinnande intresse för människor, affärer och lösningar? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för Vismas räkning en teknisk stjärna till en roll som teknisk projektledare & pre-sale inom Microsoft 365/SharePoint. Visma består av flera bolag och levererar bland annat programvara, företagsrabatter, inkassotjänster, inköpslösningar och IT-relaterade utvecklings- och konsultverksamhet till sina kunder inom ett flertal olika branscher. Deras vision är att vara ledande i automatiseringen av affärsprocesser. För att åstadkomma detta följer de sin mission: att främja europeisk konkurrenskraft i skapandet av tillväxt och effektivisering.

Som teknisk projektledare inom Microsoft Office 365 arbetar du i en snabbrörlig värld med många intressanta och utmanande projekt. Visma arbetar med många spännande kunder inom privat och offentlig sektor, där du som projektledare får stor handlingsfrihet och ansvar. Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

- Driva verksamhetskritiska projekt inom dokumenthantering, intranät och verksamhetsstöd
- Planera och driva projekten
- Ansvara för kvaliteten i de tekniska leveranserna
- Vara med i uppstarten av nya projekt och vägleda kunden till beslut som gynnar deras verksamhet

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd av Visma, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag – fredag, 08-17 och man kommer att sitta i Vismas lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta nära tekniken och har några års erfarenhet av att leda verksamhetskritiska projekt. Du är en naturlig ledare som med tydlig kommunikationsstil skapar engagemang, delaktighet och glädje. Mycket goda kunskaper inom Office365 och SharePoint är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du dessutom erfarenhet av att driva projekt inom Office 365 eller SharePoint är det mycket meriterande. Det är också en fördel om du arbetat med lösningsorienterad försäljning inom Microsoft Office 365/SharePoint.

Som person är du affärsmässig, driven och analytisk. Du är intresserad av affärer och tycker det är roligt att driva affären till ett kommande projekt. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Du motiverar andra och har en naturlig pondus genom din sakkunskap och trygga personlighet. Du är tydlig i din kommunikation och lyhörd för kundernas önskemål och behov. I svåra frågeställningar kan du ta ställning och pedagogiskt tydliggöra konsekvenser av olika vägval. Du behärskar svenska flytande i tal såväl som i skrift, och du behärska engelska på en god nivå.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49762

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till