Jobbet Teknisk produktspecialist sökes till spännande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk produktspecialist sökes till spännande bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en utbildning inom IT och vill arbeta i en utvecklade roll med mycket kundkontakt och stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en teknisk produktspecialist! Kunden tillhandahåller lösningar som gör att organisationer och företag på ett säkert och kostnadseffektivt sätt kan säkra sina digitala identiteter. Kunden sitter i fina lokaler i Nacka Strand och i dagsläget sitter man 20 personer på kontoret.

Du kommer i rollen börja i deras motsvarande 2nd och 3rd line support för att lösa ärenden gentemot företag och organisationer i business to business. Detta är att se som en inlärningsfas, då man arbetar där för att få en gedigen kunskap om företagets produkter och lösningar. Du kommer även få bygga lösningar och skriva dokumentation för att skaffa dig mer kunskap. Tjänsten är bred och utvecklingsbar och när man blivit tillräckligt varm i kläderna ges möjligheten att få vara ute och stötta kunder på plats som konsult. Du kommer även ges stor chans att delta i produktutvecklingen och komma med egna idéer och förslag.

Arbetstiderna är kontorstider och tjänsten är en direktrekrytering. Det innebär att det är vi på StudentConsulting som ansvarar för rekryteringsprocessen men man kommer bli anställd av vår kund. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett genuint IT-intresse med en hög ambition att utvecklas. Du har förmodligen gått en gymnasieutbildning med inriktning IT. Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning, men det är inte ett krav. Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom exempelvis teknisk support.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha du goda kunskaper inom Windows server eller Linux server. Dessa kunskaper har du erhållit genom arbetslivserfarenhet eller utbildning. Du har också grundläggande kunskaper inom nätverk och det är meriterande om du har grundläggande programmeringskunskaper. För att vara aktuell för tjänsten är det krav på flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

För den här rollen läggs också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs i en social roll med mycket kundkontakt och du är således kommunikativ. I och med att denna tjänst erbjuder goda utvecklingsmöjligheter ser vi gärna att du är en nyfiken person som har ett intresse för att utvecklas i takt med tjänsten. Stämmer beskrivningen in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49809

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till