SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Processkonsult till Barium jobb i Stockholm på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Teknisk Processkonsult till Barium på Friday

Teknisk Processkonsult till Barium

Friday Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
OM TJÄNSTEN:

I rollen som processkonsult innebär det att man ofta arbetar i verksamheter som kännetecknas av hög förändringstakt vilket kräver att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Med Bariums stora kundfokus behöver du ha en positiv inställning och känsla för kvalitet. Ditt bidrag kommer att säkerställa kunders framgång genom proaktiva konfigurationer och integrationer.

Vi ser gärna att du besitter kunskaper att hålla workshops och att vara delaktig i leverans. Du är duktig på kravanalys och att omsätta behov till lösning.

Bariums kunder arbetar på svenska och engelska och därför vill vi att du också behärskar båda språken.

VI SÖKER DIG SOM:

Har en bakgrund som systemvetare eller liknanden utbildning och gärna arbetslivserfarenhet som projektledare eller konsult i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du behöver inte kunna programmera men vi ser gärna att du har en viss förståelse för kod.

Du kommer jobba i kundnära införandeprojekt så du är van att agera diskussionsledare på workshops och arbeta med människor med olika kompetenser och ansvar. Viktigast är din förmåga att sätta sig in i kundens krav och att kunna omsätta den i form av lösningsförslag och rekommendationer.

Du kommer att:

  • Hålla workshops hos kund och fånga krav och behov för processapplikationer
  • Modellera affärsprocesser i BPMN 2.0 i vår SaaS plattform Barium Live
  • Designa snygga webbformulär i vår formuläreditor

Önskade färdigheter:

  • Kunna kommunicera så verksamhet förstår, agera som länk mellan beställare och IT
  • Ha hög energi och positiv attityd, ta egna initiativ
  • Vara duktig på att organisera, strukturera och planera projekt
  • Viss förståelse för JavaScript är meriterande
  • Vara passionerad kring customer success
  • Vilja ha kul på jobbet och villig att göra det lilla extra
OM KUNDFÖRETAGET:

Barium AB utvecklar marknadsledande lösningar inom Low-code och Digital Process Automation. Genom vår SaaS plattform “Barium Live” erbjuder vi en molntjänst som gör att företag och organisationer snabbt kan digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller långa införandeprojekt. Plattformen gör det möjligt att digitalisera och automatisera affärsprocesser inom en mängd olika områden – exempelvis inom Supply Chain, HR, Inköp, Kundtjänst, Ekonomi och Kvalitet.

Barium har kunder inom branscher som Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor. Vi har kontor i Göteborg och Stockholm, och finns även representerade internationellt genom partners. Barium arbetar med välkända och intressanta organisationer, t.ex. IKEA, ABB, Essity, NetOnNet, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner, landsting och myndigheter.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Barium.

ÖVRIG INFO:


•        Omfattning: Heltid


•        Start: Omgående


•        Placering: Stockholm eller Göteborg


•        Rekryteringsansvarig: Mattias Isik


•        Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Systemvetenskap, JavaScript, Applikationskonsult, IT, konsult, projektledare

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1018