Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Presale inom Infrastruktur jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Presale inom Infrastruktur på Academic Work

Teknisk Presale inom Infrastruktur

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du vara med och förändra världen med IT? Drivs du dessutom av försäljning och nätverksbyggande? B2B-IT Partners växer och söker nu en Teknisk Presale som vill vara med och utveckla dem och deras kunder inom infrastruktur.


Om tjänsten
B2B-IT Partners grundades 2004 är återförsäljare av IT till företag. De erbjuder sina kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Företaget är indelad i olika affärsområden där inkluderat infrastruktur som nu söker en ny Teknisk Presale i ambition att förstärka teamets kompetens och kapacitet.

Som Teknisk Presale till B2Bs infrateam kommer du få tillgång till en bred portfölj av produkter och tjänster. Genom portföljen kommer du att kunna lösa kunders utmaningar med digitaliseringsarbetet, automatisering av system och processer som är helt avgörande för att få IT-verksamheten på rätt spår i den Hybrida IT-leveransen. Du blir en viktig nyckelperson i affärsområdet infrastruktur men kommer även hjälpa säljorganisationen till att nå större och bättre affärer. De har kunder i hela landet samt en del kunder utomlands. I rollen kommer du resa vid behov i samband med att du träffar kunder och tar nya certifikat.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter och företaget värderar den individuella utvecklingen högt, du kommer därför delar av din tid träffa kollegor på kontoret för att utbyta erfarenheter kollegor sinsemellan.

Du erbjuds

* En arbetsplats som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete, med kollegor som tycker det är roligt att arbeta ihop och ha roligt på och utanför jobbet
* En tydlig upplärning då du får lära känna företaget och deras arbetssätt samt certifieras inom viktiga områden
* En spännande och utmanande roll där du kan skapa förbättringar för kunders verksamhet
* Chansen att arbeta med innovativa och kvalitativa produkter och lösningar
* Möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
* Bra och anpassade förmåner i form av bland annat friskvård och sjukvårdsförsäkring
* Möjlighet att påverka din egen arbetsroll och utvecklingen av den

Arbetsuppgifter

* Besöka kund tillsammans med säljare för att förstå kundens behov och önskemål och utifrån det ställa upp en kravprofil och ta fram en lösning.
* Kommunicera priser med leverantörer
* Konfigurera servar från bland annat HPE och DELL
* Hålla dig uppdaterad på marknaden och var förberedd på nya förändring samt uppdatera viktiga certifikat.
* Uppdatera kunder med nya lösningar för att ständigt effektivisera deras infrastruktur

Vi söker dig som

* Har goda kunskaper inom Microsoft Office 365 paketet
* Har mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift
* Har B-körkort
* En eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom sälj och IT

Det är meriterande om du har:
* Certifikat inom området
* Vana av att arbeta med CRM-system

Vidare ser vi att du som person har ett stort tekniskt intresse och motiveras av att lära dig, och utvecklas i takt med att tekniken utvecklas. Du bör även trivas med att ta ett stort ansvar och vi är därför övertygande om att du har en stark passion för försäljning och nätverksbyggande. Samtidigt ser vi att du drivs av att skapa långsiktiga relationer med kunden samt skapa nytta och värde för dina kunder. Vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att fokusera på följande viktiga egenskaper:

* Orädd
* Relationsskapande
* Självgående
* Affärsmässig

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dig som person!

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 8-17 + flex
* Placering: Stockholm med kontor i Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och B2Bs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
B2B-IT Partner en återförsäljare av IT till företag. Vi grundades 2004 med målsättningen att utmana de stora jättarna i vår bransch. Vi är idag cirka 60 anställda och har samma målsättning som vid starten. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Vi är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med vårt marknadserbjudande. På B2B står kundkontakt och lyhördhet i centrum. Ingen kund är för stor eller för liten. Med tiden har vi byggt upp erfarenhet och kompetens som täcker det breda spektra av behov och utmaningar som vi ställs inför. Vår slogan Lite snabbare, lite bättre är ett förhållningssätt som genomsyrar hela företaget och sättet vi arbetar på.

Våra kunder är företag och organisationer i storleken 10 till 5 000 anställda inom både privat och offentlig sektor. Hos oss arbetar det flest personer med antingen en säljande eller en teknisk roll. Verksamheten är uppdelat i två grenar; Försäljning och Advanced Solutions. Vi har fem olika affärsområden; Infrastruktur, Tjänster, Klient och Logistik. Alla våra medarbetare arbetar på vårt kontor i Solna.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15056402-SE