Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk montör till Medicvent i Umeå jobb i Umeå på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk montör till Medicvent i Umeå på Uniflex

Teknisk montör till Medicvent i Umeå

Uniflex Umeå, Västerbottens län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en Teknisk Montör för montering av medicintekniska produkter samt fläktlösningar för sjukhusmiljö. Som teknisk montör bistår du också med teknisk support på distans till Medicvents kunder samt utför service på deras produkter ute på sjukhusen i Sverige. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag, då vi arbetar vi löpande urval! Anställningen går till en början genom oss på Uniflex men för rätt person kan det bli aktuellt med en överrekrytering till Medicvent. Medicvents övergripande affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja produkter för evakuering av luftföroreningar främst inom sjukvården. Produkterna skall förbättra och säkerställa den inre arbetsmiljön för berörd personal och ha en positiv effekt på den externa miljön. Produkterna säljs både i Sverige och internationellt.

Personliga egenskaper
Krav • Du har en elteknisk utbildning motsvarande gymnasienivå • Du har erfarenhet av montering inom industrin • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift Meriterande om du: • Har erfarenhet inom styr- och reglerteknik Medicvent lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som uppskattar högt tempo i kombination med stor noggranhet. Vidare är du en god lagspelare som är ansvarstagande och social, främst då arbetet även innebär en del kundvård. Som teknisk montör är du därför lyhörd för kundernas behov och har ett problemlösande tänk. Arbetet innefattar en del resor, i huvudsak inom Sverige. Start: I början av september eller enligt överenskommelse


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Teknisk montör till Medicvent i Umeå
Uniflex Umeå Heltid
Montör till Sundsvall
Uniflex Sundsvall Heltidsanställd
Vi söker elektronikmontörer till Micropower Group!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54905