Jobbet Teknisk montör till kunds produktionsavdelning i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk montör till kunds produktionsavdelning i Uppsala publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Har du jobbat inom verkstad tidigare och känner det är dags för att ta nästa kliv i branschen? Vill du spela en viktig roll i ett spännande bolag som arbetar på den internationella marknaden? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos vår kund kommer du att spela en viktig roll i tillverkningen av nästa generations vattenjet för mindre och mellanstora, snabbgående fartyg. Du kommer att arbeta med montering utav vattenjetsaggregat på deras produktionsavdelning i Uppsala. Fler arbetsuppgifter innefattar:
• Montering utav vattenjetar till rätt specifikation och kvalitet efter samråd och instruktion
• Utföra tester som efter instruktion är nödvändiga
• Ansvara för ordning och reda i produktionen
• Fylla i diverse dokument för produktion (t ex. montageprotokoll mm.)
• Rapportera avvikelser

Om företaget
Kunden verkar på den internationella marina marknaden. De utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat samt kontrollsystem till allt från patrullbåtar, större passagerarbåtar, lyxyachts till amfibiska fordon och arbetsbåtar. Förutom Sverige så har de även kontor i USA, England och Sydkorea. Efterfrågan på företagets produkter har ökat stort under de senaste åren och de ser en fortsatt stark tillväxt även kommande år.

Din profil
Skallkrav:
• Gymnasieutbildning
• Svenska alt. Engelska i tal och skrift
• Arbetslivserfarenhet utav arbete inom verkstad (ex. styckeproduktion, hydraulik, precisionstillverkning)

Meriterande:
• Traverskort
• Erfarenhet utav att ha granskat montageritningar

Kunden lägger stor vikt på personliga egenskaper. För att lyckas i denna roll så krävs det att du även är självgående, driven och kvalitetsinriktad.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Placering: Uppsala
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: 7-15.45

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

22000

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till