Jobbet Teknisk medarbetare sökes för extrajobb i Rosersberg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk medarbetare sökes för extrajobb i Rosersberg! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Sigtuna

Arbetsbeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och ett öga för detaljer, är du ansvarsfull, driven och ambitiös och vill jobba vid sidan av studier eller jobb - Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu tekniskt intresserade studenter till vår kund i Rosersberg. Arbetsuppgifterna kommer variera då du kommer få testa på att jobba på olika avdelningar på deras tekniska sida. Du kommer få lära dig rollen som buyback operatör där du undersöker och graderar mobiltelefoner enligt uppsatta riktlinjer. Du tar emot mobiltelefoner från de mest välkända tillverkarna och undersöka mobiltelefonernas skick, både i hårdvara och mjukvara. Du kommer få rengöra, ladda och låsa upp dem, även packa upp och ner ur kartonger. Du kommer även få jobba på logistika delen där du jobbar med säker borttagning och att blanka mobiltelefoner. Framåt kan du även få möjlighet att lära dig mer lättare mobilreparationer på repair avdelningen.

Du ska ha ett tekniskt intresse och tycka det är roligt att lära dig mer om mobiltelefoni. För att klara av tjänsten är det viktigt att du trivs i en miljö med högt arbetstempo. Vi ser att du är prestigelös och kan hoppa in på olika avdelningar vid behov. Det är även viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund i Rosersberg. Arbetstiderna är belagda vardagar under kontorstider. Vi ser att du har möjlighet att jobba ca 2 dagar i veckan. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna inom mobiltelefoni, och som vill jobba extra utöver studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser att du är driven, effektiv och noggrann. Du är stresstålig, uthållig och har ett intresse för teknik och små komponenter. Vidare ska du vara bra på att samarbeta med andra samtidigt som du tar eget ansvar och är självgående. Du ska kunna förstå och kommunicera på svenska för att klara arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande arbete eller teknisk utbildning.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51522

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till