Jobbet Teknisk kundservicemedarbetare sökes till Proffsmagasinet! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk kundservicemedarbetare sökes till Proffsmagasinet! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du minst 1 års erfarenhet av VSS, el, byggrelaterade produkter eller e-handel och drivs av att överträffa kunders förväntningar? Är du kommunikativ, noggrann och serviceinriktad samt har ett tekniskt intresse? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter och är ett dotterbolag till Ahlsell. Sedan år 2007 har Proffsmagasinet tillhandahållit ett brett sortiment proffsverktyg, skydd och mätinstrument på nätet och utmanar den fysiska bygghandeln genom att leverera god service i samtliga försäljningskanaler. Proffsmagasinet riktar sig mot såväl småföretagare som privatpersoner inom bland annat bygg- och elbranschen där målet är att överträffa kunders förväntningar varje dag.

Till Proffsmagasinets kontor i Stockholm söker vi nu drivna kundservicemedarbetare som vill vara en del av deras tillväxtresa och ingå i Sverige teamet som består av 10 kundservicemedarbetare. I rollen kommer du att ingå i teamet som riktar sig mot svenska och till viss del även norska kunder där du huvudsakligen hanterar all inkommande kundärenden. I rollen som teknisk kundservicemedarbetare får du även arbeta i Proffsmagasinets showroom med försäljning, rådgivning och fakturahantering i butik.

Rollen som teknisk kundservicemedarbetare omfattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:

- Inkommande samtal via telefon och mail
- Besvara inkommande frågor om produktsortiment
- Orderläggning och beställning till företagskunder
- Ärendehantering med kund och leverantör
- Övrig administration

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Proffsmagasinet och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten beräknas starta omgående och inleds med en provanställning om 6 månader. För denna tjänst arbetar du på Proffsmagasinets kontor i Hägersten under arbetstider varannan vecka mellan 07.00 - 15.30 och 8.30 – 17.15. Vid uppstart ges en introduktion så att du som söker ska ha rätt förutsättningar att sätta dig in i rollen från start.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice och gärna har arbetat i en liknande roll tidigare. Vi ser att du som söker minst ska ha en avklarad gymnasialutbildning och gärna minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet inom teknisk kundservice eller butikssupport. Vidare söker vi dig som har god kunskap eller tekniskt intresse för VVS, el eller övrig byggrelaterade verktyg. För att passa in i denna tjänst har du en god telefonvana och är van att arbeta i ett högt tempo där du arbetar som spindeln i nätet. Vidare är du ansvarsfull, flexibel och initiativtagande då du har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter samt är mån om att skapa goda kundrelationer. Krav för denna tjänst är att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Besitter du dessutom goda kunskaper i norska är detta meriterande, men inget krav. Som person är du självgående och drivs av att arbeta i en serviceinriktad roll.

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: El/Teknik, E-handel, Teknisk kundservicemedarbetare, VVS, Proffsmagasinet

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54147

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till