Jobbet Teknisk kundansvarig/helpdesktekniker sökes omgående för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk kundansvarig/helpdesktekniker sökes omgående för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för IT-området, är framåt och vill arbeta på ett av Sveriges ledande bolag inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett värderingsstyrt bolag och har idag cirka 900 medarbetare utspridda på ett tjugotal platser runtom i Sverige och Norge. De levererar sina tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i alla sina kunder. Kunderna består av medelstora till stora företag och organisationer, både inom privat och offentlig sektor. Bolaget är under tillväxt och söker nu dig som vill vara med på deras resa till nästa nivå!

I denna roll kommer du arbeta nära kunderna och säkerställa att leveransen uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är en sammansvetsad grupp med hög kompetens.

Du kommer tillsammans med dina kollegor ha en tät dialog med de kunder ni ansvarar för. I återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer ni av leverans och kundnöjdhet. Ni går igenom och föreslår uppgraderingar och förändringar i kundernas miljöer vilka ni sedan ansvarar för och driver vidare i projektform. Du ansvarar även för att löpande dokumentera kundernas miljöer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att hantera ärenden via mail och telefon, ärendena kan exempelvis bestå av att hjälpa kunderna med:

- Kontorelaterade problem
- Mailfrågor
- Behörigheter
- Felsökning av Windows
- Inlogg till fjärrskrivbord

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd direkt av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetsplatsen ligger i Norrtull i Stockholm och kontorstider tillämpas. Tjänsten tillsätts när rätt kandidat har hittats.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och vill starta/fortsätta din karriär inom ett växande och ledande bolag. Du trivs med att ha kontakt med kunder och lösa problem och strävar efter att vilja ta nästa steg och utvecklas ännu mer inom områden som Windows server, RDS, Powershell, Övervakning, Backup, etc.. Har du tidigare erfarenhet av 1-st line support/helpdesk anses detta mycket meriterande.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en utpräglad servicekänsla och är en person som tar ett stort ansvar för såväl din egen prestation som för våra kunder. Vi ser det som självklart att du har ett brinnande intresse för teknik. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta i och vara en del av ett team. Du trivs i en roll med tät kundkontakt och du har lätt att prata med olika typer av människor. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49486

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till