Jobbet Teknisk koordinator till globalt medicinteknikföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk koordinator till globalt medicinteknikföretag! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Lockas du av en roll där du får kombinera din strukturella förmåga med ett gott syfte där du får möjlighet till att förbättra patienters liv? Se då hit! Vi söker nu en person med dessa färdigheter som ska arbeta med teknisk koordinering hos Elekta, den ledande innovatören av utrustning och mjukvara som används för att förbättra, förlänga och rädda livet på personer med cancer- och hjärnsjukdomar.

Academic Work söker nu för Elektas vägnar en teknisk koordinator som kommer att arbeta med planering, koordinering samt leveranser av utrustning och verktyg inom både Sverige och andra delar av världen.
Din roll som teknisk koordinator kommer främst innebära att ansvara för planering och underhåll av verktyg och utrustning för att installationen av Elektas produkter ska kunna ske enligt plan. Du stöttar även avdelningen med administrativa uppgifter.

Kandidatprofil

Arbetet som teknisk koordinator innebär att du i ditt dagliga arbete har mycket kontakt med projektledare, leverantörer, konsulter och intern personal vilket förutsätter att du är serviceinriktad och duktig på att kommunicera. Då Elekta arbetar med medicinteknik och är certifierade enligt flertal standarder så ställs krav kring rutiner och dokumentation. Du bör därför ha ett strukturerat arbetssätt och ett gott ordningssinne.

Du kommer till exempel att:

* Kommunicera med bland annat leverantörer och projektledare
* Ombesörja inköp av nya verktyg samt reparationer av verktyg och utrustning
* Hålla koll på vart utrustning och verktyg befinner sig för att kunna skapa rätt förutsättningar för alla installationer
* Skicka utrustning på kalibrering och ansvara för verktygsregister
* Planera för leveranserna och se till att rätt utrustning är på rätt plats
* Visumhantering (ansöka och administrera och koordinera kring detta)

Har eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik/projektledning alternativt erfarenhet från området.

Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i arbetet.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och projektledning tidigare.

Du bör ha B-körkort.

Som person är du flexibel då uppgifterna är mycket varierande samtidigt som du kan behöva prioritera om snabbt under en arbetsdag. Du har en god förmåga att samordna och strukturera ditt arbete samt driver självständigt ditt arbete framåt. Vi ser även att du att du arbetar bra med andra människor och agerar lyhört.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Linköping
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Referens

15018211-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till