Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

teknisk kampanjkoordinator i göteborg job in Göteborg at Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
teknisk kampanjkoordinator i göteborg på Randstad AB

teknisk kampanjkoordinator i göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Randstad Technologies letar nu efter en teknisk kampanjkoordinator till en av våra kunder. Här kommer man att arbeta med att bygga kampanjer i en digital plattform för marknadsföring. Man kommer att ingå i ett team som ansvarar för kampanjer i riktad marknadsföring och utöver att bygga kampanjer kommer man att fungera som specialiststöd för interna kollegor. Arbetsgruppen har ett tätt samarbete där man tillsammans planerar och prioriterar, diskuterar problemlösning och genomför uppdrag, men där rollen kräver ett stort självgående, eget ansvar och att arbeta mot uppsatta deadlines. Samarbetet både i och utanför teamet är mycket gott, här trivs man!

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


ansvarsområde.

Som teknisk kampanjkoordinator kommer du att ansvara för hela kampanjflödet från mottagande av brief till färdig kampanj. Arbetet innehåller både förvaltning och förbättring av befintliga kampanjer, till att bygga nya lösningar. Man strävar efter ständiga förbättringar och effektiviseringar i både kampanjflöden, verktyg och arbetsprocesser vilket innebär att kvalitetssäkring och problemlösning är en viktig del i arbetet. Teamets uppdrag är föränderligt och flexibelt i takt med att omvärlden och interna övergripande fokus och mål ändras, därför stöttar man även med ger rekommendationer till lösningar och stöttar i metodik kring kundurval och kampanjlogik.


arbetstider.

Heltid med möjlighet till flex 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och/eller annan relevant erfarenhet av marknadsföring och/eller databashantering.

Du behöver ha tidigare erfarenhet av att arbeta i komplexa system. Du har arbetat med att skapa och analysera flöden och är van vid att fungera som en specialist för interna kollegor.

Om du även har ett intresse för marknadsföring och kampanjverktyg samt att lära dig ny teknik så kan den här rollen vara rätt för dig.

Du behöver kunna både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och här letar vi efter dig som trivs med att samarbeta och diskutera sig fram till lösningar. Du behöver också vara en person som trivs med omväxling, det här området är i ständig förändring och man ändras med tekniken, utan att tumma på kvalitet och struktur. Du behöver även vara analytisk och kunna se komplexa samband samtidigt som du i rollen behöver vara pedagogisk och informativ och förmedla kunskaper på ett lättförståeligt sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


erfarenhet.

Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av att arbeta i komplexa system med databaser som exempelvis SQL


ansökan.

2021-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjö@randstad.se
 

Rekommenderade jobb

teknisk kampanjkoordinator i göteborg
Randstad AB Göteborg Deltidsanställd
Montörer sökes i Göteborg
Randstad AB Västra Götalands län - Göteborg Deltidsanställd
Ej angett
Maskinoperatör till Benders i Uddevalla
Randstad AB Västra Götalands län - Uddevalla Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201348202