Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk IT Projektledare till Kamstrup i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk IT Projektledare till Kamstrup i Stockholm på TNG Group AB

Teknisk IT Projektledare till Kamstrup i Stockholm

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du jobba med stora projekt i en global organisation? Kamstrup söker en teknisk projektledare till teamet i Täby, Stockholm.

Vill du bidra till en ljusare framtid inom vatten och energi? Kan du kombinera IT och affärer samt vill använda dessa färdigheter för att stödja kunder med deras servermiljöer, nätverk, programvara och integrationer? Trivs du i en utåtriktad roll inom IT-projekt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Som teknisk IT projektledare hos Kamstrup blir du en del av en global projektorganisation med en självständig och central roll i affärerna. Läs mer nedan och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett internationellt företag som varje dag strävar efter att säkerställa drivkraften och optimeringen av världens vatten- och energiresurser. Kamstrup erbjuder en spännande position på en dynamisk avdelning där det finns goda möjligheter till ansvar och utmaningar. I jobbet får du duktiga kollegor som är teamorienterade och där utveckling är en naturlig del av varje dag.

Hos Kamstrup får du flexibel arbetstid samt flera andra förmåner, exempelvis premiebaserad pension, friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och kollektivavtalade försäkringar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare ansvarar du för hantering av IT-relaterade aktiviteter i projekt och dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vart i projekten du är, men innefattar bland annat: 

  • Ansvara för att etablera IT-miljöer, nätverk, mjukvara och eventuella integrationer.
  • Säkra överensstämmelse mellan avtal och leverans utifrån IT relaterade krav i projektleveransen
  • Agera länk mellan Kamstrups hosting och utvecklingsavdelning och kunderna för att säkerställa hög kundnöjdhet.
  • Lösa eventuella IT relaterade feljusteringar samt utmaningar i projekten. 
  • Dokumentera viktiga IT relaterade delar i projekt. 
  • Samarbeta med tredje part för att leverera den bästa lösningen till kunder. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av projektledarteamet som består av 8 personer och kommer i varje projekt samarbeta tillsammans med dina kollegor. Teamet ansvarar för utrullningen av kundprojekt inom området intelligenta mätlösningar. Därför kommer du att ingå i en projektorienterad miljö där du kommer att arbeta nära kompetenta kollegor inom områden som implementering, IT och projektledning. Du har många kontaktytor, både internt och externt och projekten kan pågå upp till 4 år.

Rollen är på heltid måndag-fredag under kontorstider, med möjlighet till flextid. Du sitter tillsammans med ditt team i Täby, norr om Stockholm och det förekommer ca 15-20 resdagar per år. 

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har relevant utbildningsbakgrund och erfarenhet av implementering av komplexa IT system. Kommunikation är viktigt i den här rollen och organisationen är global så det är ett krav att du kan jobba på både engelska och svenska i tal och skrift. Utöver detta har du också erfarenhet av att arbeta med infrastruktur, server, nätverk och integrationer. Då det förekommer resor i tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Som person ser vi att du är positiv, har ett starkt driv och god initiativförmåga, då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Du behöver vara lösningsorienterad samt strukturerad och vara lika bra på att se detaljer som du kan se helheten för ett projekt. Som teknisk projektledare behöver du ha god samarbetsförmåga och vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor både internt och externt. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3AB57D4BD9244EDF86437F0D72717F96