Jobbet Teknisk installatör sökes till heltidsuppdrag i Kista! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk installatör sökes till heltidsuppdrag i Kista! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en teknisk bakgrund och erfarenhet av rackmontering, fiber- och kabelinstallationer? Vill du arbeta i en teknisk miljö med kompetenta kollegor vid din sida? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning självgående tekniska installatörer till ett uppdrag i Kista. I rollen kommer man att arbeta med installation av servrer och kommunikationsutrustning i rack i moderna datahallar. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
- Rackmontering
- Fiber- och kabelinstallationer
- Installation servrer och övrig IT-utrustning.

Detta är ett heltidsuppdrag på 6 månader, med möjlighet till förlängning i upp till två år. Det är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att man blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar ute hos vår kund som konsult. Man kommer att utföra arbetet i kundens datahallar i Kista. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kabel- och fiberdragning i datahallar. Du har en grundläggande förståelse för att arbeta med el. Utöver detta har du ett stort tekniskt intresse, samt en teknisk fallenhet. Kanske har du läst en teknisk utbildning i gymnasiet. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom relevant område är det meriterande, men det är inte ett krav. Givetvis präglas ditt arbete av en noggrannhetskänsla, och du tar personligt ansvar för ditt arbete. Stämmer denna beskrivning in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49073

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till