Jobbet Teknisk innesäljare till Solar Sverige AB, Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk innesäljare till Solar Sverige AB, Sundsvall publicerad av Solar

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en
klart-vi-ska-överträffa-målen 
Teknisk innesäljare VS

Trivs du i ett arbete med fokus på försäljning, service och nöjda kunder? Vill du ha ett jobb där du får dra nytta av ditt kunnande inom VS och ditt driv att hitta lösningar? Vi söker nu en ny stjärna till vårt Kompetenscenter i Sundsvall som vill utvecklas tillsammans med oss! Du blir del av ett engagerat team med mycket arbetsglädje och samarbete i fokus.

Som Teknisk innesäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder med att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov Hos oss förbättrar du våra kunders verksamheter genom teknisk rådgivning och försäljning av produkter inom våra affärsområden samt våra värdeskapande tjänster.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt. Du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi lever efter mottot ”stronger together” och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Ditt fokus
Utifrån kundens behov och din kunskap inom branschen arbetar du med försäljning av Solars produkter och tjänster över telefon och dator. I din roll kommer du att arbeta med fokus på VS området och samarbeta med kollegor inom Solar kring sådant som offerter, nya kunders potential och behov av produkter och tjänster samt delta vid olika kundaktiviteter.

Vi ser gärna att du har 

  • Erfarenhet från VS området
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Baskunskaper i engelska
  • Gärna erfarenhet inom försäljning
  • Har du arbetat som VS/VVS-montör är detta ett stort plus!

Din profil
Förutom att du har ett stort intresse för försäljning ser vi att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med många kontaktytor. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom ett engagerat, kreativt och lösningsorienterat bemötande. Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Utmaningar tar du till dig som en möjlighet att utvecklas i din roll. För att lyckas som Teknisk säljare hos oss behöver du trivas med ett strukturerat arbetssätt och att dagligen arbeta med digitala kommunikationsmedel.

Kontakt och ansökan
Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och intervjuarbete varför vi önskar din ansökan snarast.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Sjöström som chef för Kompetenscenter Installation Sundsvall, mobil: 070-6005369.

Varmt välkommen med din ansökan via nedan länk!

 

Referens

6bd44d00ab284c59b8bcbab3b13138

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till