Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk innesäljare till MVS AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk innesäljare till MVS AB, Göteborg på Säljpoolen

Teknisk innesäljare till MVS AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Teknisk innesäljare
Göteborg

Som innesäljare hos oss jobbar du med kundsupport åt både befintliga och nya kunder. I det dagliga arbetet ingår att svara på frågor om produkter, leveranser och fakturor via telefon. Du kommer ta emot och registrera order samt guida kunden vid beställningar.

Du är ett viktigt stöd för kundansvarig utesäljare i arbetet med att säkerställa kunden. Du hjälper till med allt från säljplanering och offerter till säljfrämjande aktiviteter som t.ex. utskick och kundevenemang. Tillsammans med övriga innesäljare i teamet säkerställer ni att våra kunder får ett professionellt bemötande.  

'Som bil- och teknikintresserad har jag en drömarbetsplats. Här är man verkligen inte en ”säljare” utan det krävs att man är expert på sitt område. När man är i en bransch där det ständigt kommer nyheter så gäller det att hänga med och vara väldigt lösningsorienterad. '

Läs mer om vad Jonas, Hanna och Martin har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett kundfokuserat arbetssätt, är noggrann och drivs av att skapa värde för både kunder och kollegor. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med försäljning, administration och säljprocess. Om du har erfarenhet eller intresse av teknik alternativt elkunskap är det starkt meriterande. Du har goda kunskaper inom Microsoft Office och har lätt för att lära dig nya system. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Din profil
Vi söker en lösningsorienterad, flexibel lagspelare som har lätt att skapa långsiktiga relationer, god förmåga att förstå kunders behov och omsätta dem till en lösning som är bra för kunden. Du är en ödmjuk och prestigelös person som brinner för försäljning och kundrelationer, med ambitionen att göra skillnad. Du är en lagspelare med ett serviceinriktat och positivt sätt som bidrar till bra samarbete med både kollegor och kunder. 

Vi erbjuder
MVS befinner sig en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer ingå i en organisation med flera starka varumärken inom olika affärsområden. Ett företag som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga och förmånliga villkor. Tjänsten är en heltidsanställning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
”ATT LEVERERA HÖGKVALITATIVA PRODUKTER MED DEN BÄSTA MÖJLIGA SERVICE OCH SUPPORT”.

Detta är vår affärsidé och den vi lever efter varje dag. Vi på MVS AB har sedan starten år 2000 arbetat med batteri- och strömförsörjningssystem men har sedan dess ständigt utvecklats. Vi erbjuder dig som kund en heltäckande leverantör av strömförsörjning. I vårt sortiment hittar du bland annat produkter för marina marknaden, fordon, reservkraft, säkerhet och industri.

Vi är specialister inom vårt område och sedan 2007 finns både vårt huvudkontor och lager i Mölndal, strax utanför Göteborg. Vi ger alltid dig som kund högklassig service och som serviceparter support dygnet runt. Oavsett om du behöver en speciallösning eller någon av våra standardprodukter garanterar vi produkter anpassade efter precis ditt behov precis när du behöver dem.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 21c1543ab5664f80bb9cb4deadf561