Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Teknisk innesäljare till Euromekanik AB, Göteborg job in Göteborg at Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Teknisk innesäljare till Euromekanik AB, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Teknisk innesäljare till Euromekanik AB, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vår filosofi kallar vi Euromekanismen. Den handlar om vårt sätt att vara och agera mot kunder, partners och varandra internt på företaget. Vår filosofi innebär också att kunna och vilja hjälpa till med bra lösningar baserade på produkter i världsklass.

Genom att vara partners med några av de bästa tillverkarna på marknaden och med vårt team av hjälpsamma människor med rätt kompetens växer vi tillsammans.

 
Till vårt gasteam söker vi nu

Teknisk innesäljare
till Göteborg

Euromekanik är marknadsledande på lösningar för att mäta, styra och analysera energigaser såsom biogas, naturgas och vätgas med flera. Våra marknader är den danska, norska och svenska energigasindustrin. Varje lands regelverk och infrastruktur erbjuder sina egna utmaningar, som vi löser tillsammans med våra världsledande leverantörer.

Du hittar oss i trivsamma lokaler i det trevliga området Strömmensberg, ett stenkast från centrala Göteborg. Här hittar du bra förbindelser, fina promenadstråk och gott om lunchrestauranger. Vi är en sammansvetsad grupp som sitter i ett öppet landskap. Det är aldrig långt till närmsta kollegan och det bidrar till den hjälpsamma och trivsamma sammanhållningen som vi har.

'Som teknisk säljare på Euromekanik har jag stor frihet att utforma arbetet och trivs väldigt bra med mina kollegor. Det som är bra med att arbeta här är våra snabba beslutsvägar, vår starka teamkänsla och viljan att hjälpa varandra.'

- Mikaela, Euromekanik

  

Vi erbjuder
Hos oss har du möjlighet att vara en del av den gröna omställningen, exempelvis genom att hjälpa våra kunder inom energigas att växla från fossila gaser till förnybara. Vi är ett bolag som tar vår kunskap och hjälpsamhet till nästa nivå och som älskar att ge våra medarbetare utrymme att växa med uppgiften. Vi eftersträvar bra balans mellan jobb och fritid genom att vara flexibla när det kommer till arbetsplats och -tider. Självklart har vi även ett modernt hälso- och försäkringsprogram för våra anställda.Varje år har vi två kick-offs som brukar vara väldigt roliga och givande, vi har på senare år bl.a varit i Gdansk, på Ästad vingård och i Madrid.

Arbetsuppgifter
Som teknisk innesäljare kommer du att ingå i vårt säljteam och arbeta i nära samarbete med våra kundansvariga säljare, samt med orderteamet. Tjänsten syftar till att stödja försäljningen för våra kunder inom energigas genom att bl.a. ha det administrativa och tekniska ansvaret för en av våra större agenturer. 

Detta kan innebära:

  • Stödja våra kundansvariga säljare
  • Utforma offerter
  • Dimensionering av produkter och system
  • Dokumentationshantering
  • Teknisk rådgivning till kunder
  • Kontakt med våra leverantörer i tekniska och kommersiella frågor
  • Orderhandläggning

Tjänsten kan innebära resor till våra kunder i Sverige samt till våra internationella leverantörer.

Din profil
Vi tror att du är Högskoleingenjör eller har en annan teknisk bakgrund med ett starkt intresse för teknik och försäljning. Som person är du social, driven, målinriktad och bra på att få saker slutförda. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt och kunskaper i tyska är ett plus.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Robert Sandén, Teamledare, på 031 7805611 eller för frågor om rekryteringsprocessen Nicole Diener, Intenso Teknikrekrytering AB, på [ Link removed ] .

Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande. 

Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? Läs mer om oss på www.euromekanik.se     

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Teknisk innesäljare till Euromekanik AB, Göteborg
Intenso Teknikrekrytering Göteborg Heltid
Budbilschaufför sökes på heltid under sommaren i Kungsbacka!
StudentConsulting Hallands län - Kungsbacka Heltidsanställd
Ej angett
Extrajobba som budbilschaufför i Göteborg!
StudentConsulting Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 80907ef148ad4d518312abebad5749