SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk innesäljare / Kundsupport till Ebeco! jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Teknisk innesäljare / Kundsupport till Ebeco! på Bravura

Teknisk innesäljare / Kundsupport till Ebeco!

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du i början av din karriär och vill ta nästa steg? Har du en elteknisk förståelse och ett intresse för elbranschen? Drivs du även av att ge förstklassig service till kunder? Ebeco söker nu en innesäljare till deras team i Göteborg, där du får arbeta i en social miljö och bidra till pricksäker support!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ebeco.

Om företaget

Ebeco är ett familjeföretag som erbjuder ett komplett sortiment av värmelösningar till kunder som bygg- och elgrossister i hela Sverige. Ebeco tillhandahåller värmelösningar inom fyra affärsområden: inomhus, utomhus, byggnation och industri. Det som driver Ebeco är att förenkla vardagen för deras kunder med smarta produktinnovationer och tjänster, samt snabba leveranser och förstklassig support. Verksamheten drivs med hänsyn till miljön och människorna som lever i den. Ebeco utvecklar hållbara, moderna och energieffektiva värmelösningar och arbetar ständigt med förbättringar. Ebecos mål är att minska sin del av belastningen på miljön. Huvudkontoret och centrallagret är placerat i Göteborg där ungefär 30 medarbetare arbetar, utöver det har Ebeco utesäljare placerade i hela Sverige. Företaget präglas av en familjär och positiv kultur, där laganda och utvecklingsmöjligheter får ta plats.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare arbetar du huvudsakligen med teknisk support för elektriker, grossister och privatpersoner via telefon och mail. Vidare ansvarar du för ordermottagning och registrering i system där ordrar kommer in via telefon, mail samt fysiskt på plats. Därtill utför du enklare värmekabelsberäkningar och ritningar, samt skriver offerter på projekt och följer upp dessa med kund. Du tillhör en avdelning om två andra innesäljare, och samarbetar med alla avdelningar inom organisationen som produkt, inköp, marknad och lager. Du rapporterar direkt till försäljningschefen. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion där du får lära känna alla avdelningar och följa en kollega i arbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad el-teknisk gymnasieutbildning eller liknande erfarenhet
• Arbetslivserfarenhet från elbranschen är högst meriterande
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

I rollen som Innesäljare pratar du med många kunder dagligen, därtill har du en god kommunikativ förmåga och är bekväm med andra människor. Vidare ser du arbetet som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Gamlestaden
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesälj, kundkontakt, teknik, el, värmelösningar, orderhantering, administratör, kundsupport, projekt, Göteborg, heltid, tillsvidare

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 3985701