SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Teknisk inköpare till Sunds Fibertech på Stegra Rekrytering AB

Teknisk inköpare till Sunds Fibertech

Stegra Rekrytering AB Timrå, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Sunds Fibertech växer och söker en teknisk inköpare till deras team i Timrå. Har du en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av planering och beredning? Då kan du vara den vi söker!

Ansök idag! Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Sunds Fibertech

[ Link removed ] har sedan starten 2016 levererat maskinutrustning och service till producenter för olika träfiberbaserade skivor som MDF, OSB, plywood och spånskivor. Slutprodukten används för tillverkning av möbler, golv, kök och badrum, samt som byggnadsmaterial. Idag är företaget världsledande med egna patent inom bl.a. energiåtervinning och emissionskontroll.

Sunds Fibertech har sedan start haft en stark tillväxt. Fokus kommande år är att bibehålla den höga organiska tillväxttakten och samtidigt genomföra strategiska förvärv med målsättningen att nå en miljard i omsättning till 2028.

Sunds Fibertech har fått en rad utmärkelser, bland annat ”Bästa internationella tillväxt” i Ernst & Youngs tävling ”EY Entrepreneur of The Year”, DI Gasell och ”Årets företag ” i Timrå kommun. Företaget är nu också nominerad till Svenska Dagbladets pris ”Årets affärsbragd”, som ett av tio företag i Sverige.

Företaget har kontor i Kina, Chile, Tyskland, Malaysia med huvudkontoret i Timrå, Sverige.

Om rollen

I rollen som teknisk inköpare har du det övergripande ansvaret för inköp, leverantörsuppföljning och kravställning. Du hanterar en variation av produkter och tillverkande komponenter där din tekniska kunskap om underleverantörers kapacitet och maskiner är en fördel.

Du samarbetar med och tar emot projekt av processingenjörerna eller konstruktörerna på Sunds Fibertech. Utifrån kravställning och konstruktionsritningar tar du kontakt med lämpliga underleverantörer. Du lägger order och hanterar leveransbevakningen där majoriteten av leverantörer är i Sverige.

Här får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolag i tillväxt med en entreprenörsanda som genomsyrar hela verksamheten och vara med i utformningen av hur inköpsfunktionen framåt kommer att se ut för Sunds Fibertech. Medarbetarna på Sunds Fibertech är ambitiösa och tror på en positiv anda. Det finns en fin sammanhållning hos alla medarbetare så oavsett var i organisationen du sitter är du involverad i vad som händer i verksamheten.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som teknisk inköpare eller på en industriverkstad där du har fått en bred förståelse för hela kedjan och en god teknisk kunskap. För att lyckas i rollen tror vi att du kanske har varit beredare, inköpare eller på annat sätt varit inblandad i inköp och kvalitetssäkring i verkstadsmiljö. 

Har du eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten och tidigare erfarenhet av en roll som har inneburit kundkontakt är det meriterande, men inget krav.

Som person är du kommunikativ, professionell och ambitiös. Sunds Fibertech är ett växande företag som har höga mål så vi söker dig som har det rätta drivet att vara med på den resan. Du arbetar självgående och trivs med att hantera utmaningar och hitta lösningar på uppkomna problem.

Krav för tjänsten
  • Mycket goda tekniska kunskaper
  • Goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem
  • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
  • Körkort B
Meriterande för tjänsten
  • Tidigare erfarenhet av en teknisk roll där planering och beredning har ingått
  • Tidigare erfarenhet av inköpsarbete
  • Tidigare erfarenhet av en roll som har inneburit kundkontakt
  • Utbildning inom svets, maskinteknik eller tillverkningsteknik
Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Timrå

Övrigt: Resor inom och utanför Sverige kan förekomma i tjänsten.

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar [ Link removed ] . De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar [ Link removed ] genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och [ Link removed ] .

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: stegra278