Jobbet Teknisk inköpare med teamleaderansvar till Easy-Laser! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk inköpare med teamleaderansvar till Easy-Laser! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med inköp på ett expansivt företag där du får stort inflytande att forma framtidens inköpsprocess? Vi söker nu dig som vill utvecklas inom tekniskt inköp och få utmanande arbetsuppgifter på ett företag där det finns gott om möjligheter till kompetensutveckling. Låter det som något för dig? Fortsätt läs och välkommen in med din ansökan!

Academic Work söker en teknisk inköpare till Easy-Laser som ingår i Indutradekoncernen och är en framstående aktör på marknaden inom laserbaserade mätinstrument. På kontoret i Mölndal arbetar idag runt 50 personer i olika roller, varav två arbetar inom inköp. Då en medarbetare inom inköp går i pension till sommaren 2019 finns nu behovet att rekrytera till en ny nyckelroll på företaget.

Som anställd på Easy-Laser blir du en del av ett expansivt bolag och en platt organisation där det är ett kort avstånd mellan medarbetare och chef. Det är en härlig och familjär stämning på kontoret som bland annat visas genom gemensamma aktiviteter utanför arbetstid och den mycket låga personalomsättningen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Easy-Laser.

Kandidatprofil

Som teknisk inköpare består din tjänst dels av operativt inköp av tekniska komponenter baserat på försäljningsprognoser och kundordrar. Din tekniska förståelse är viktig då du hanterar tekniska frågeställningar inom inköp gentemot leverantörer och konstruktörer på utvecklingsavdelningen.

Du kommer även dels arbeta med strategiskt inköp där du agerar projektledare för inköpsfrågor kring nya produkter och leverantörsbyten. Du kommer att driva förändrings- och förbättringsarbete inom inköp där du kommer med egna initiativ och förslag. Du kommer även att vara involverad i förändringsarbete kring inköp i Easy-Lasers affärssystem Pyramid där du är med optimerar och formar nya arbetssätt och strukturer.

Tjänsten innebär även ett arbetsledningsansvar över ytterligare en kollega och hela inköpsfunktionen där du rapporterar direkt till avdelningschefen.

* Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom inköp, Supply Chain eller logistik, med fördel i en tekniknära roll
* Har en teknisk förståelse och ett intresse att lära dig mer om Easy-Lasers produkter
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel

Det är inget krav men meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom inköp och/eller teknik.

Som person är du trygg i dig själv och är inte rädd för att ta dig an nya uppgifter på egen hand. Du behöver ha ett inre driv och motivation för att lära dig ny teknik och komma med egna förslag på nya arbetssätt. Vidare är det mycket viktigt att du tar ansvar både för ditt egna och det gemensamma arbetet och har lätt för att samarbeta med andra. För att lyckas i rollen ser vi även att du behöver vara strukturerad och att du kan planera och organisera ditt eget arbete på ett effektivt tillvägagångssätt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Mölndal
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner 031-381 57 53 eller rekryteringsteamet recruitmentgothenburg@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Easy-Lasers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15014931-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till