Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk informationssamordnare jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk informationssamordnare på Fasticon Kompetens AB

Teknisk informationssamordnare

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Vi söker teknisk informationssamordnare till längre konsultuppdrag!

För kunds räkning söker vi en teknisk informationssamordnare som kan gå in i uppdrag omgående. Uppdraget är på heltid och beräknas pågå under hela 2022.

Uppdragets placering är relativt flexibel då vår kund har kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Lund. Det finns möjlighet att arbeta på distans, men vi ser gärna att du utgår från någon av ovanstående orter.

Vår kund är ett av de större kommersiella fastighetsbolagen där teamet av tekniska informationssamordnare behöver förstärkning för att klara av genomförandet av tekniska informationsleveranser till projekt och förvaltning.

Vi söker dig som är en driven och engagerad CAD/BIM-ingenjör/specialist inom informationssamordning och vill få möjlighet att, genom din specialistkompetens, bidra till ökade värden inom verksamheten.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Hantera in- och utlåning i digitala arkiv SolidWorks PDM (originalarkiv) och HyperDoc (publika arkivet).
  • Granska relationshandlingar så de att följer förvaltningens krav vid projektleveranser.
  • Hämta in handlingar från klara projekt och uppdatera i arkiven.
  • Areamäta enligt gällande svensk standard.
  • När mindre förändringar i förvaltningen sker så bör man kunna revidera en CAD-ritning.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta med IT-system och har god kännedom om ritningar och förståelse för hur de är uppbyggda. Det är också av stor vikt att du har kunskap om tekniska system som används för hantering av digital fastighetsinformation såsom AutoCAD, Revit, Solidworks PDM och fastighetssystem. Meriterande är att ha kunskap om areastandard SS 21054:2020.

Då rollen innebär många kontaktytor både extern och internt har ser vi att du gillar att samarbeta med andra, arbetar med hög noggrannhet besitter god förmåga att självständigt planera hur arbetsdagen ska utformas.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.
Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på [ Link removed ] eller 0701430357.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 248741