Jobbet TEKNISK INDUSTRISÄLJARE har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

TEKNISK INDUSTRISÄLJARE publicerad av Karisma Rekrytering

Heltidsanställd
Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Heat Management är ett svenskt, Stockholmsbaserat energieffektiviseringsföretag. Företaget arbetar framgångsrikt på den svenska marknaden och har även en internationell kundbas. Företaget vill nu satsa ytterligare på att utveckla och öka både den inhemska och internationella försäljningen. Företaget arbetar med ett flertal patenterade och revolutionerade högteknologisystem som effektiviserar industriella pannor under drift. Företagets kunder är bland annat värmekraftverk, papper- och massabruk, sågverk samt marina applikationer. 

Heat Management är ensamma om dessa unika teknologier både internationellt och lokalt i Sverige.  Läs mer på http://www.heatmanage.com/en/


Heat Management expanderar och vi söker nu en:

TEKNISK INDUSTRISÄLJARE 

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning och förhandlingssituationer och som har nått goda resultat i dina tidigare roller.  Du som brinner för ett stimulerande och utvecklande arbete hos ett ledande företag inom miljöteknik som gynnar klimatet genom att drastiskt minska partikelutsläpp och effektivisera förbränning i pannor. 


Utbildning och erfarenhet

Tjänsten kräver minst gymnasieutbildning kombinerad med lång erfarenhet som säljare eller säljchef av tekniska produkter inom B2B. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Du har ett genuint teknikintresse, har lätt för att förstå och att sätta dig in i teknik och tekniska lösningar.

Erfarenhet av arbete utomlands med andra kulturer är meriterande. Som person stimuleras du av att utveckla affärer och nå bästa resultat. Du har ett starkt engagemang och en förmåga att skapa långsiktiga kontakter och värdefulla nätverk. 

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut.

Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska, i både tal och skrift. Kunskaper i något tredje språk såsom t.ex. finska, franska eller ett asiatiskt språk är en extra fördel. Du behöver ha körkort B för bil. 

Profil och personliga egenskaper

Du är säljare med sinne för strategiska affärer som ser helheten och trivs i komplexa kundmiljöer. Som person är du lyssnande, driven, fokuserad på målet och att hantera tiden effektivt. Du är utåtriktad, har förmåga att engagera andra och vara pådrivande i en positiv anda. Din sociala kompetens är hög och du har lätt för att hantera olika kundsituationer. 

Om jobbet 

Wave Impact Heat Management AB har de senaste åren installerat ett flertal system såväl i Skandinavien som internationellt. Företaget har en stark ställning på den skandinaviska marknaden och nu är planen att förstärka positionen och skapa ytterligare tillväxt. 

I den här rollen kommer du att arbeta både med företagets existerande kunder och samarbetspartners, men även med strategisk nykundsbearbetning på den globala marknaden.

Du kommer att både jobba direkt själv mot kunder, samt även tillsammans med en lokal samarbetspartner i ett specifikt land. Du kommer att långsiktigt utveckla erbjudanden och kundrelationer, och på så sätt skapa goda kommersiella möjligheter. Tjänsten innefattar ca 50 resdagar per år.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vårt huvudkontor ligger i Sundbyberg i fina, nyrenoverade lokaler med nära anslutning till allmänna kommunikationer.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 31 oktober.

Referens

teamtailor-961723-180539

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till