Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk handläggare jobb i Göteborg på Kretslopp och vatten

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk handläggare på Kretslopp och vatten

Teknisk handläggare

Kretslopp och vatten Göteborg, Västra Götalands län Heltid


Arbetsbeskrivning

Att arbeta i en driftverksamhet är spännande och ingen dag är den andra lik. Gillar du variation i arbetet, att samarbeta och hantera både planerade och händelsestyrda problem är Ledningsnät något för dig. Vi äger och driftar våra egna anläggningar och ingen är bättre på att utföra detta än vi själva. Utan oss faller staden snabbt.

Avdelningen Ledningsnät ansvarar för distribution av dricksvatten från vattenverk till kunder och brukare samt avledning av avloppsvatten till reningsverk.

Just nu är avdelningen mitt i en intensiv period där utveckling av underhållsarbetet har hög prioritet. För att avdelningens arbeta ska vara effektivt och kvalitetsfokuserat, är en grundsten att anläggningsdokumentation är strukturerad, lätt tillgänglig, uppdaterad och detaljerad. I denna tillfälliga roll som Teknisk handläggare kommer arbetsuppgifterna innefatta att strukturera och uppdatera befintlig digital dokumentation för Ledningsnäts tekniska anläggningar. Du kommer stödja avdelningen arbete genom att ta fram processer för hur anläggningsdokumentation skall hanteras vid nybyggnation av anläggning men även uppdateras och revideras vid ombyggnad. Arbetet kan även innefatta att digitalisera information och strukturera den på samma sätt som övrig.

Du kommer utföra mycket arbete i VA-Banken som är vårt huvudsystem för anläggningsdokumentation och underhållsarbete. Även arbetsuppgifter avseende geografiska informationssystem kan förekomma.Kvalifikationer

Du är högskoleingenjör inriktning teknik. Är du civilingenjör ser vi det som meriterande. Du har erfarenhet av att arbete med underhållsinformation i VA-sektorn, arbetat administrativt, erfarenhet av arbete i VA-banken och arbetat med dokumentation av tekniska anläggningar.

Tjänsten är säkerhetsklassad klass 3 och förutsätter godkänd registerkontroll från Säpo. Även B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har förmågan att upprätta tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt för att nå dina uppsatta mål. Att ta initiativ och ansvar för ditt arbete ser du som en självklarhet, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra. Du kommer samarbeta med många olika roller och vi ser att du har förmågan att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du är mån om att ditt arbete blir korrekt och grundligt utfört samtidigt som du inte lämnar någonting åt slumpen. Det är en självklarhet för dig att du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

Urval och intervjuer kommer ske under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!Övrig information

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.Om Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lättare för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är 'Vi gör det lätt att leva hållbart' och vårt jobb är viktigt på riktigt.

Idag växer Göteborg som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till den växande staden genom att bland annat bygga och underhålla staden under marken där vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv på minst 100 år framåt i tiden. Vi arbetar även med att se till att det avfall som staden genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Exempel på detta är vårt arbete med hanteringen av skyfall och dagvatten men även arbetet med att påverka göteborgarens medvetenhet och beteende kring avfall.

Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag - både när vi planerar och utför arbetet. Under våren 2020 har vi flyttat in i nybyggda lokaler vid Alelyckans vattenverk. Här kommer vi vidareutveckla staden för framtiden och våra samarbeten med andra aktörer under många år framöver.

Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida [ Link removed ] och följ oss på Facebook eller Linkedin.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C72499