Jobbet Teknisk förvaltare till Swedol/TOOLS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk förvaltare till Swedol/TOOLS publicerad av TNG Tech

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

En utvecklande och utmanande roll för dig som vill vara med och bygga upp Swedol/TOOLS fastighetsavdelning!

Trivs du med ett strategiskt arbete där du hanterar många parallella arbetsuppgifter samtidigt? Har du tidigare erfarenhet av teknisk förvaltning av fastigheter? Bra! Nu har vi en intressant roll som teknisk förvaltare för Swedol/TOOLS nordiska verksamhet, som innefattar bl a butiker, lager och kontor i Sverige, Norge och Finland. Hos oss får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol/TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Du får en viktig roll och är i hög grad med och utvecklar företagets fastighetsavdelning. Du rapporterar direkt till företagets fastighets- och säkerhetschef. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för det löpande och planerade fastighetstekniska underhållet. Kvalitet och Miljö är högt prioriterat inom koncernen, och att hitta klimat- och energismarta lösningar för våra fastigheter är ett fokusområde. Du ansvarar för avtal knutna till fastigheterna och verksamheterna i fastigheterna. Viss projektledning ingår i projekt knutna till fastigheterna. Du ansvarar också för att bistå avtalsförvaltarna med tekniska frågor i avtalsförhandlingar.

Du ansvarar för att följa upp och slutföra alla akuta och planerade projekt som du arbetar med.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Att planera och genomföra löpande underhåll av fastigheterna
  • Att arbeta med fastighetsbudget, prognos och uppföljning
  • Myndighetsbesiktningar
  • Planera och genomföra underhållsåtgärder och underhållsprojekt
  • Löpande driftuppföljning, driftrapporter samt energiuppföljning
  • Upphandling och uppföljning av förvaltningstjänster, serviceavtal och entreprenader
  • Förvaltning av avtal knutna till fastigheten och dess verksamhet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Placeringsort är Örebro och tjänsteresor inom Sverige, Norge och Finland kommer att förekomma.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet som teknisk förvaltare, projektledare eller i en liknande roll. Vidare har du erfarenhet av tekniska installationer och har arbetat med drift och underhåll av dessa. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling av entreprenader med tillhörande regelverk.

Som person är du van att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar och är även en lagspelare. Du har förmågan att hantera många parallella arbetsuppgifter samtidigt och kan kommunicera tydligt, enkelt och situationsanpassat. Du är engagerad, strukturerad och noggrann samt anpassar ditt arbetssätt för att uppnå goda slutresultat.

Du är en van användare av IT-system och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

9F07831ED3E94E7A9DE6398AB9D0294A

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till