Jobbet Teknisk förvaltare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk förvaltare publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Stadsfastigheters 120 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen 1,8 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.


Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter består i att stötta sektionens fastighetsförvaltare i tekniska frågor som rör nyproduktion, drift, underhåll, myndighetskrav, projekt och fastighetsförädling. Att planera och driva tekniska projekt inom styr- och regler, ventilation och VS. Att göra utredningar inom energi och inneklimat. Att stötta sektionens fastighetsförvaltare i dialogen med hyresgästen när det rör installationstekniska frågor.

Stadsfastigheter är en fastighetsförvaltning med mycket stort focus på långsiktigt hållbara lösningar som ger låga drift och underhållskostnader, väl fungerande fastigheter och lokaler för våra hyresgäster. Stadsfastigheter arbetar mycket målmedvetet med energieffektiviseringar, driftoptimeringar och lokal energiproduktion.

Du ska ha ett intresse och fokus på att följa upp och säkerställa både fastighetsdrift och genomförda projekt och åtgärder i fastigheterna för att säkerställa en långsiktigt hållbar fastighetsdrift.

Arbetet innebär både enskilt arbete eller arbete i samarbete med gruppens andra tekniska förvaltare. Arbetesuppgifter fördelas beroende på uppdragets karaktär och gruppens arbetsbelastning. Tjänsten innebär även att delta i övergripande projekt och utredningar samt att samarbeta med tekniska förvaltare i de övriga sektionerna.

Du ansvarar även för de leverantörskontakter som krävs för att kunna genomföra aktuella arbeten. Du deltar i sektionens underhållsplanering, med särskilt fokus på de tekniska installationerna.

Tjänsterna är placerade i sektionerna som svarar för fastighetsförvaltning av kommunens boende eller grundskolefastigheter.


Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har adekvat högskoleutbildning eller genom erfarenhet plus annan utbildning skaffat motsvarande kompetens inom området.

Din arbetslivserfarenhet och utbildning har gett dig en stabil teoretisk grund att stå på samt en praktisk kompetens att falla tillbaks på. Du ar en bred kunskap om fastighetstekniska installationer.

Vid komplexa problem är du den som identifierar frågeställningar och letar lösningar. Dina erfarenheter har gjort dig självgående och dina referenser kan berätta om din höga arbetsmoral, din kvalitetsmedvetenhet samt ditt helhetstänk.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet och god datorvana

Meriterande är om du har erfarenhet från projektledning och/eller innehar djupare kunskap inom värme och sanitet.

Det är också meriterande om du har insikter i att arbetet inom en offentlig och politiskt styrd organisation.

Vi ser gärna också att du har erfarenhet och kompetens inom offentlighets- och sekretesslagstiftning och lagen om offentlig upphandling.

Du får stor användning av dina breda kunskaper då du kommer träffa experter och samtidigt ska vara den som har helhetsperspektiv. Detta förutsätter en ödmjukhet samt god kommunikativ förmåga, egenskaper som också är till stor hjälp i det nära samarbetet med kunder, kollegor och myndigheter.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-15

Referensnummer: 2018-SF-71

Kontaktpersoner

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

2018-SF-71

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till