Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk förvaltare inriktning ventilation jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk förvaltare inriktning ventilation på Fasticon Kompetens AB

Teknisk förvaltare inriktning ventilation

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Teknisk förvaltare inriktning ventilation sökes till MAX 

Hos MAX är beslutsvägarna korta och du får möjlighet att vara del av en tillväxtresa där även du själv får möjligheten att växa! Här är utvecklingsmöjligheterna stora för dig som har drivkraften och initiativförmågan. Dessutom blir du en viktig del av ett engagerat team som tycker om att skratta tillsammans.

För MAX är hållbarhet A och O då de strävar efter att vara ett föredöme i branschen. MAX vill med andra ord vara ett hållbart företag i ett hållbart samhälle. Inom MAX organisation sker ett omfattande miljöarbete och i rollen som teknisk förvaltare blir du en viktig nyckelspelare vad gäller MAX hållbarhetsresa.

Om tjänsten
MAX växer och söker nu ytterligare en kollega. Du kommer bli en viktig del i ett relativt nytt team. 

Fastighetsavdelningen på MAX består i huvudsak av fyra ben;  

 • Design 
 • Etablering 
 • Projektledning 
 • Förvaltning 

Du kommer rapportera till förvaltningschef. 

I denna roll kommer du i samarbete med de lokala restaurangcheferna ansvara för samtliga av MAX fastigheters tekniska underhåll i ett specifikt geografiskt område. I arbetet kommer du att utbilda och stötta restaurangchefer i det dagliga förvaltningsarbetet på restaurangen.

Utöver det tekniska förvaltningsarbetet ligger tyngdpunkten i denna tjänst på ventilation och du kommer initiera, planera och leda mindre och större ventilationsprojekt där du ansvarar för ekonomi, uppföljning och kvalitetssäkring.

Övriga projekt inom energi kan tillkomma beroende på din erfarenhet, vad du vill utvecklas inom och vad du tycker är roligt.

Du ansvarar även för uppföljning av myndighetskrav såsom OVK och sotning, men även för energiuppföljning, fakturakontroll, underhållsplaner och vissa centralavtal.

Du kommer att utgå från kontoret i centrala Stockholm på Östermalm. Du förväntas kunna resa både inom och utanför Sverige. De flesta resor sker under dagtid med enstaka övernattningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och MAX tillämpar provanställning om sex månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:  

 • Relevant utbildning såsom ventilationsutbildning och/eller förvaltarutbildning
 • Minst 4–5 års erfarenhet av att arbeta som ventilationstekniker eller motsvarande relevant erfarenhet
 • Erfarenhet av att ha arbetat med kommersiella fastigheter 
 • God allmän förståelse och kunskap inom områdena ventilation-, kyl- & värmesystemens uppbyggnad, funktion, underhåll och drift 
 • Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift  
 • Goda kunskaper i Office-paketet 
 • B-körkort 

Tidigare erfarenhet av att förvalta restauranglokaler eller arbetat med myndighetskrav är meriterande. Har du utbildning inom eller arbetat med kyla, projektledning eller energioptimering/energibesparing är det önskvärt. Kunskaper i det norska språket ses även det som meriterande.   

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är intresserad av och har ett engagemang för att arbeta med teknik, ventilation, kyla, och gärna energiprojekt.

Du driver ditt arbete framåt och tar egna initiativ. I och med att MAX växer är det viktigt du är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta. Du har även en positiv inställning till saker och ting.

Det är viktigt du tycker om och är duktig på att samarbeta då du kommer ha många interna och externa kontaktytor. Du kommer bland annat vara en rådgivande supportfunktion till dina kollegor ute på restaurangerna samt vara en länk mellan restaurangverksamheterna och externa parter.

Då de personliga egenskaperna är väldigt viktiga i den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dessa i urvalsprocessen. 

MAX erbjuder 
Hos MAX erbjuds du en ny och spännande roll i en innovativ organisation som bryr sig om vår jord. Företaget har tydliga expansionsplaner såväl inom som utanför Sveriges gränser. MAX växer ständigt och erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett team med högt engagemang och har som mål att nå 100% NMI (nöjd medarbetarindex).

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare inriktning ventilation passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar MAX med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på [ Link removed ] eller 0724516784. Sista ansökningsdag är den 8 december. 

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ]  och sök lediga jobb på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 240354