Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk förändringsledare till Transitio jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk förändringsledare till Transitio på TNG Tech

Teknisk förändringsledare till Transitio

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Affärsorienterad teknisk förändringsledare till Transitio i Stockholm

Vi söker en teknisk förändringsledare som vill bidra till Transitios fortsatta utveckling och målet är att skapa ett hållbart samhälle. Transitios uppgift är att anskaffa, finansiera och förvalta järnvägsfordon främst för regional järnvägstrafik för Sveriges Regioner. Syftet är att optimera ägarnas fordonskostnader samt säkerställa en hög kvalitet och kompetens inom områdena anskaffning, förvaltning och underhåll. Var med på vår förändringsresa mot bättre säkerhet och tillförlitlighet av våra fordon!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt. Vi har genom åren tagit många bra initiativ och skapat bra arbetsprocesser men allt är inte satt ännu. Det ger dig stora möjligheter att vara med och forma såväl det strategiska som operativa arbetet. Vår ambition är att bistå regionaltrafiken med de spårfordon de behöver samt vara den kunskapspartner och resurs inom järnvägsområdet som regionen behöver. Vi är en mindre organisation som lyssnar, utvecklas, lär av varandra och lämnar stort utrymme för påverkan och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att vi hjälps åt när det behövs. Välkommen till en organisation där ditt arbete uppmärksammas och spelar roll. Vi jobbar i team, hjälps åt och tar tag i uppkomna problem.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk förändringsledare har du det övergripande ansvaret för Transitios ändringshantering för fordon, högvärdeskomponenter och dokumentation. I ansvaret ingår att förvalta och utveckla Tranitios process för ändringshantering.

Dina arbetsuppgifter:

  • Förvalta och utveckla Transitios arbetssätt för ändringar på fordon, högvärdeskomponenter och dokumentation.
  • Sätta mål, rapportera framdrift och resultat för ändringshanteringen och vidta åtgärder om målet ej uppnås. 
  • Leda, samordna och följa upp anlitade konsulter för den praktiska ändringshanteringen. 
  • Praktiskt leda utredningar, riskbedöma och genomföra ändringar från start till implementerad ändring i fordon, högvärdeskomponenter eller dokumentation.
  • Förankra processer och rutiner inom Transitio och med berörda intressenter.  

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen igår även att praktiskt leda utredningar och genomförande av ändringar i nära samverkan med verksamheten och våra intressenter samt att delta i Transitios utveckling av arbetssätt för att identifiera ändringsbehov proaktivt över tid. I din roll kommer du också ha nära kontakt och samarbete med våra hyrestagare, järnvägsoperatör och underhållsverkstäder som finns från Region Norrbotten till Region Skåne. Resor i tjänsten ingår, ca 2/månad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning, ett stort teknikintresse, är lösningsorienterad och har ett proaktivt förhållningssätt. Du har troligen erfarenhet av att arbeta med utveckling- och förvaltningsarbete inom främst teknik. Erfarenhet av järnvägsteknik och /eller fordonsunderhåll är meriterande. Du har förmågan att ta beslut på en strategisk nivå samtidigt som du snabbt kan växla till att agera operativt när det behövs. Du trivs med eget ansvar och av att leda. Du driver ditt arbete självständigt och förstår när du ska samarbeta med olika kompetenser och människor för att nå uppsatta mål.

Som person är du handlingskraftig, modig och uppnår resultat med hög kvalitet. Du trivs att arbeta både strategiskt och "hands on", är nyfiken, idérik och har en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Du stöder och uppmuntrar andra när det uppstår problem samtidigt som du kan ta kommando och agera när andra tvekar. Du utmanar status quo och söker nya perspektiv samt kan initiera och hantera förändrings- och utvecklingsinsatser. Du har lätt för att förstå strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå mål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8D4B4EF8FE434C398028B4951E55D926