Jobbet Teknisk applikationskonsult till ledande IT-företag i energibranschen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk applikationskonsult till ledande IT-företag i energibranschen publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Östersund

Arbetsbeskrivning

Lockas du av att arbeta på ett av Sveriges ledande IT-företag i energibranschen? Trivs du i en kundnära roll där du får ta stort eget ansvar? Powel erbjuder dig en utvecklande roll där du snabbt blir en viktig del av företaget.

Information om uppdraget:

Powel är ett IT-företag i framkant som erbjuder dig en flexibel tjänst, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som teknisk applikationskonsult arbetar du med optimering av kundens verksamhetsprocesser och du tillhör något av våra kontor, men arbetar ofta remote i kundens miljö.

Du arbetar i Oracle-databaser och SQL med uppgifter som: installation, konfigurering, dimensionering och optimering av Powel Meterings produkter och kundlösningar. Förutom detta medverkar du också vid framtagande av krav och rapporter mot kund.

IT och energi är två områden som båda är ständigt närvarande i vår vardag och där det kontinuerligt händer mycket. IT-trender som IoT och Big Data är högst relevanta för att möta dagens klimat- och miljöutmaningar, även om Powel arbetat med dessa frågor i många år. Varför inte ta chansen att bli delaktig i båda branschernas utveckling i rollen som teknisk applikationskonsult inom Metering hos Powel? I en kundnära roll kommer du bli nyckelpersonen mellan vårat produktteam och kund. Du arbetar med konsultuppdrag och leveransprojekt i nära samarbete med både dina kompetenta kollegor och kunder.

Med Powel som arbetsgivare får du verkligen utrymme till utveckling och såväl specialistkunskap som bredd.

Detta söker vi:

•Några års erfarenhet inom SQL
•Eftergymnasial utbildning inom IT
•Goda kunskaper inom Oracle eller motsvarande
•Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
•Du är bekväm i konsultrollen och har erfarenhet från projektarbete
•Erfarenhet från mätvärdeshantering/energibranschen är meriterande

Din stora passion för att arbeta med kund och kundens verksamhet kommer att vara mycket uppskattad i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du självgående och affärsmässig och har förmåga att uttrycka dig på ett pedagogiskt och informativt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du genomför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet och ser möjlighet i förändring.

Start: enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Jönköping eller Östersund
Lön: enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren:

Om Powel
Powel Energy Management är en ledande leverantör av affärskritiska mjukvarulösningar och tjänster till energisektorn. Powel Energy Management AB är ett dotterbolag till Powel AS, med huvudkontor i Trondheim och ca 450 medarbetare i 7 länder, med tyngdpunkten i Norge, Sverige, Danmark och Polen. Powel har en lång historia av utveckling och konsultverksamhet inom Metering, Smart Energy och är etablerat hos en stor andel av energibolagen i både Norge och Sverige.
Är du nyfiken på att läsa mer om Powel är du välkommen till deras hemsida www.powel.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43067

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till