Jobbet Teknisk Applikationskonsult Metering - Powel har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk Applikationskonsult Metering - Powel publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Östersund
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du en bakgrund som utvecklare, är energiingenjör eller har du jobbat med system inom energibranschen? Fortsätt läsa, det kan vara dig vi söker till vår kund Powel i Östersund.

Information om uppdraget:

Till vår kund Powel rekryterar vi nu teknisk applikationskonsult. Som konsult hos dem kommer du arbeta med varierande uppgifter kopplade till kundens behov. Du trivs med kundkontakt, är nyfiken på nya lösningar och tar egna initiativ. vidare är du lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har ett stort intresse för att förstå kundernas behov.
Då Powel jobbar mot energibranschen så är det meriterande om du har erfarenhet därifrån och har du dessutom kunskaper inom mätvärdeshantering så är det toppen!

Vad får du om du anställs hos Powel i Östersund?
Ett kontor som ligger i centrala Östersund. Lokalerna är nyrenoverade och mycket tillfreställande och harmoniska att jobba i. Personalomsättningen är låg då kollegorna trivs bra med varandra och sin arbetsplats. Dessutom har du som anställd ett friskvårdsbidrag och en miljö där vi tror du kommer trivas och vilja stanna länge i!

Powel Energy Management AB som är dotterbolag till Powel AS med huvudkontor I Trondheim, Norge, erbjuder affärskritiska mjukvaror och tillhörande tjänster särskilt utformade för att hjälpa energispelare i privat och offentlig sektor att utveckla sina processer och tjänster. Företaget är ledande på marknaden för hantering av smarta elmätare, underhåll, elproduktionsplanering och hantering av lösningar för vattenkraft. Powel har kontor i Norge, Sverige, Polen, Danmark, Schweiz, Turkiet och Chile. Företaget grundades 1996, är privatägt och har fler än 480 anställda.

Detta söker vi:

Vi tror att du i grunden är utvecklare, energiingenjör, har jobbat med system inom energibranschen (ex. MDMS) eller varför inte en mix av alla tre?

Utbildning och erfarenhet inom Oracle, PL/SQL

Du talar och skriver flytande svenska och engelska

God förmåga att skapa kontakt med kunder och är intresserad av att förstå deras processer för ett lyckat samarbete.

Vidare är det meriterande om du har jobbat i projekt, inom test, medverkat vid framtagande av krav och specifikationer och jobbat med installation/uppgradering, konfigurering, dimensionering och optimering.

Detta är en rekrytering och du kommer anställas direkt hos Powel.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40694

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Östersund Eventpersonal i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Östersund).