Jobbet Teknisk administratör till Sandvik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk administratör till Sandvik! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en person som tycker det är viktigt att vara noggrann samt skapa tydlig struktur i ditt arbete? Gillar du även att uttrycka dig genom skrift för att kommunicera ut information till andra individer? I så fall kan rollen som teknisk dokumentatör/administratör hos Sandvik vara perfekt för dig! Sök tjänsten redan idag då vi selekterar löpande!


Om tjänsten
Som administratör hos Sandvik kommer du att ingå i ett team på 12 personer där du under cirka 2-3 månader kommer hjälpa till att uppdatera deras dokument i deras nya verksamhetssystem. Detta innebär att du i rollen som teknisk dokumentatör kommer arbeta mycket administrativt med dokument kopplade till arbetsmiljö, arbetshälsa, säkerhet och tillverkning. Vidare kan du i rollen även komma att intervjua medarbetare för att följa upp olika processer vilka därefter ligger i ditt ansvar att dokumentera.

Rollen är under perioden 2-3 månader. Detta ger dig även möjlighet att komma in och skapa dig ett kontaktnät på både Academic Work såväl som Sandvik.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att..

• Strukturera upp befintlig dokumentation
• Uppdatera samt skapa ny dokumentation relaterat till kvalitetsområden
• Intervjua medarbetare gällande olika processer vilket senare ska dokumenteras

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
• Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används vid dokumentationen
• Goda datorkunskaper

I rollen ser vi att du är strukturerad och även tycker det är kul med dokumentation då en stor del av arbetet består i att arbeta administrativt med dokumentation. Du har även god förmåga att kommunicera i skrift där du lätt kan anpassa dig utefter syfte och mottagare. Då uppdraget även sträcker sig under cirka 2-3 månader ser vi positivt på om du är självgående och har lätt för att komma in i en produktionsmiljö.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, 2-3 månader
• Placering: Telefonplan, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sandviks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden - verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

Referens

15039571-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till