Jobbet Teknisk administratör till långsiktigt heltidsuppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk administratör till långsiktigt heltidsuppdrag publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, har tekniskt intresse och vill jobba administrativt med kundsupport? Är du intresserad av ett långsiktigt uppdrag? Då borde denna tjänst passa dig perfekt!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting efter en administratör och kundsupportmedarbetare till vår kund som arbetar med kalibrering och service inom mätteknik. I rollen ingår att registrera inkommande mätinstrument samt att stötta företagets medarbetare genom att se till att saker är på rätt plats vid rätt tid. För att komma in i arbetet inleds tjänsten med ett par dagars utbildning.

Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar på plats hos företaget som har lokaler i Kallebäcks Teknikpark. Arbetstiderna är 07.00 - 16.00 och det finns möjlighet till flextid.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som: - Har gymnasiekompetens - Har god datorvana - Har ett teknikintresse. Om har du gymnasial utbildning inom el, tele eller teknik är detta meriterande. Som person är du noggrann och administrativt lagd. Vidare är du framåt och alert, nyfiken, snabblärd samt självgående.

Verkar detta vara ett jobb som passar dig? Sök då tjänsten direkt då urval och tillsättning kommer att ske i februari.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40713

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Göteborg).