Jobbet Teknisk administratör till företag i Södertälje! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk administratör till företag i Södertälje! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta tekniknära med administration och dokumentation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hos vår kund i Södertälje får du chansen att bli en del av kvalitetsavdelningen på ett företag som arbetar både nationellt och internationellt med kunder och leverantörer!

Vi söker just nu en teknisk administratör som tillsammans med andra duktiga kollegor skall arbeta med administration och dokumentation hos vår kund där kvalitetssäkring och operativt jobb kommer att vara en central del av arbetet Du kommer att medverka till att rätt kvalitet av artiklar levereras och du kommer även att se till att företaget tillhandahåller nödvändig dokumentation. Att finnas som ett stöd vid hantering och administrering av kundreklamationer och kundproblem samt att administrera arbetet av godkännande av nya artiklar, leverantörer och processer. Du kommer att vara delaktig i kvalitetsavdelningens arbete vid ändringar så kallade Change Management. Att uppföra och underhålla rutiner och instruktioner som berör det egna arbetet är andra delar som du kommer ha hand om.

Tjänsten är en bemanning vilket menas att du kommer bli anställd som konsult av Student Consulting och sedan uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund i form av utbildning eller relevant arbetslivserafenhet. Har du kunskaper inom kvalitetssäkring, ritningsläsning, specifikationer och standarder är detta mycket meriterande. Du har god datorvana och behärskar, Word, Excel och Powerpoint obehindrat tillsammans med det svenska och engelska språket. Som person är du strukturerad, samarbetsvillig, social och driven. Du är självständig och målinriktad och brinner för att utvecklas. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42820

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Vi söker säljare som vill vara med på vår nya satsning! Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Operativ inköpare till Apoteket Stockholm Placera Personal
EKONOMIASSISTENT TILL KONSULTUPPDRAG Stockholm Resultat AB
Elektronikmontör sökes Uppsala Lernia
Säljare Enköping Elgiganten AB
Erfaren Controller till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Projektassistent inom inköp till Norrort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Controller till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Network technician WAN at Scania Södertälje Scania
.Net Developer to Scania Södertälje Scania
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till