Jobbet Teknisk administratör/2nd-line support för heltidsuppdrag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknisk administratör/2nd-line support för heltidsuppdrag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du teknikintresserad och vill arbeta med att hjälpa kunder och lösa problem? Vill du få en fot in på ett stort och välkänt konsultföretag med spännande samarbetspartners? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som 2nd-line support/Teknisk administratör på heltid i Malmö. I rollen som 2nd-line support/Teknisk administratör innefattar dina arbetsuppgifter bland annat:

- Ta emot och diagnosticera ärenden
- Rapportering och eskalering av förekommande reparations- och garantiärenden inom hårdvaruområdet av IT
- Skapa kostnadsförslag
- Administration och rapportering i ärendehanteringssystemet
- Beställning av reservdelar
- Löpande kontakt med kunder och leverantörer
- Vissa reparationer inom hårdvaruområdet
- Administrativa uppgifter

Du kommer att få utbildning och introduktion till arbetsuppgifterna på plats hos vår kund, vars kontor ligger i centrala Malmö. Tjänsten kommer tillsättas omgående, men planerad start är i slutet av augusti eller början av september. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag där du kommer att vara anställd hos StudentConsulting men arbeta på plats ute hos vår kund i Malmö. Uppdraget är på heltid och väntas pågå i 6 månader, med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider måndag-fredag.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och driv för denna tjänst. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person och urval sker löpande, så sök redan idag om du är intresserad!

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som har tidigare arbetsliverfarenhet inom IT, gärna från arbete inom IT-support. Vi ser att du har god kännedom om hårdvara samt en god servicekänsla. Viktigast av allt är att du har ett stort teknikintresse och ett driv att leverera god service. Eftersom internationella kontakter kan förekomma är det ett krav att du är bekväm i såväl muntlig som skriftlig engelska. Erfarenhet från att arbeta i ett ärendehanteringssystem är meriterande.

Som person är du positiv, engagerad och motiveras av att få lära dig och att få komma med egna förbättringsförslag. Du är en lagspelare med god känsla för service, och kan sätta dig in i kundens behov och problem. Du är inte främmande för kundkontakt och i vissa fall ringa upp kunden vid behov, för att säkerställa att allt är rätt och kunden fått god service i ärendet. Vi tror också att du är en noggrann person som kan utföra ett ordentligt och effektivt arbete.

Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten.

Sökord: garantiärenden, hårdvara, IT-support, Service desk, second line-support, 2st line-support, teknisk support, teknisk administratör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43319

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till