Jobbet Teknisk administratör / Teknisk koordinator / Koordinator har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknisk administratör / Teknisk koordinator / Koordinator publicerad av Bravura

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett öga för detaljer, intresse för teknik och drivs av att hitta lösningar? Är du desstuom en ansvarstagande och relationsskapande person? I rollen som teknisk koordinator erbjuds du en varierande tjänst i ett internationellt fintech-bolag.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 13 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TriOptima. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

TriOptima är ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i värdepappershandeln. Huvudkontoret är baserat i Stockholm där centrala funktioner, utvecklingsavdelningen och Service Management finns. Företaget har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. Deras kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer. Företaget grundades som ett start-up i Stockholm och har idag ca 160 anställda på Stockholmskontoret och ungefär 270 medarbetare globalt.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk koordinator arbetar du i en bred och varierande roll. Du ansvarar för att koordinera och sköta administrationen kring tekniska riskbedömningar, möten och workshops. Du är delaktig i löpande förbättringsarbete vilket bland annat innebär att assistera vid interna och externa revisioner samt rapportera status gällande eventuella åtgärder som behöver vidtas till ledningen. Vidare är du även länk mellan sälj,- och IT-organisation. Du ansvarar för att hantera inkommande förfrågningar från kunder rörande underliggande teknikinformation för leveransen av företagets tjänster. Du bevakar och prioriterar förfrågningarna samt koordinerar och inhämtar information från andra delar av IT-organisationen. I rollen finns stora utvecklingsmöjligheter och du har möjlighet att påverka den i viss grad. Du arbetar i nära samarbeta med dina kollegor på TriOptima vilket medför att du har flertalet kontakytor och är involverad i flera projekt samtidigt. Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion som till stor del kan komma att ske digitalt.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom relevant område • Tidigare arbetslivserfarenhet av kundnära och/eller koordinerade roller, exempelvis som teknisk koordinator eller kundtjänst • Goda kunskaper i MS Office • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska Vi söker dig som trivs i en koordinerande roll med omväxlande arbetsuppgifter. Då en stor del av arbetet kretsar kring IT och informationssäkerhet har du glädje av ett visst teknikintresse. Du behöver vara noggrann och ha hög ansvarskänsla då du arbetar självständigt i dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du tänker proaktivt och inte är rädd för att komma med förbättringsförslag och idéer. Vi ser att du är en relationsbyggande person med god förmåga att samarbeta, då du har många kontaktytor både inom företaget och externt. För att lyckas i rollen har du förmåga att tänka affärsmässigt samt har insikt i hur ett företag är organiserat.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2847901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till