Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Account Manager till Motorex Nordic AB jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Account Manager till Motorex Nordic AB på Randstad AB

Teknisk Account Manager till Motorex Nordic AB

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en rutinerad teknisk säljare som vill driva försäljningsarbetet och ansvara för att utveckla MOTOREX marknad i distrikt Västra Götaland och Halland? Har du erfarenhet av och trivs med att arbeta mot mindre kunder, verkstäder, maskinägare för entreprenadmaskiner, skogsmaskiner och närliggande branscher?  MOTOREX utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa smörjoljor, rengörings- och underhållsprodukter. MOTOREX globalt förknippas med hög kvalitet och med industriella spetsprodukter. 


ansvarsområde.

Har du dessutom ett stort intresse för motorer och växellådor kan du vara den vi söker. Genom att bygga upp nätverk, prospektera och att utveckla befintliga kunder kommer du som Account Manager hos MOTOREX  att arbeta med försäljning av smörjmedel, däribland biologiskt nedbrytbara produkter. Du kommer att ingå i ett erfaret säljteam om 3 personer och du ansvarar för ditt egna distrikt med bearbetning av nya och befintliga kunder. Du genomför dina egna kundbesök men ibland också tillsammans med Försäljningschefen. Våra kunder finns inom sektorer som underhåll och reparationer av fordon samt maskiner inom jord- och skogsbruk. Du utgår ifrån hemmet och kommer att tillbringa störta delen av din arbetstid på fältet, men det finns också möjlighet att då och då arbeta med offertskrivning och besöksbokning mm från vårt kontor i Alingsås. Resor till vårt huvudkontor i Langenthal några mil från Zürch i Schweiz kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och naturligtvis ingår bil, dator och telefon i tjänsten.


arbetstider.

Heltid, tillsvidare


kvalifikationer.

För att lyckas i arbetet tror vi att du har:  
  • Några års erfarenhet av teknisk försäljning 
  • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet 
  • Erfarenhet av att arbeta mot mindre kunder, verkstäder, maskinägare för entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, jordbruksmaskiner och/eller närliggande branscher 
  • Intresse för motorer och växellådor 
  • Förmåga att driva affärer framåt
  • God kommunikativ förmåga 
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift 
Som person är du resultatorienterad och van att ta egna initiativ. Du trivs med att ta nya kontakter och är uthållig i din säljbearbetning. Du tycker om och har förmågan att kommunicera och samarbeta med många olika kontaktytor.
Har du dessutom erfarenhet och kontakter inom branscher med tyngre entreprenad- och/eller jordbruksmaskiner, eller själv har en bakgrund som mekaniker eller liknande, ser vi det som en mycket stor fördel. 


ansökan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Susanne Lindman, 072-988 94 29.   Rekryteringen sker i samarbete med Randstad Engineering och du ansöker genom att registrera ditt CV på engelska och gärna personliga brev på randstad.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag 18/9 2021.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352642