Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk Account Manager till Motorex Nordic AB jobb i Göteborg på Motorex Ag

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknisk Account Manager till Motorex Nordic AB på Motorex Ag

Teknisk Account Manager till Motorex Nordic AB

Motorex Ag Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en rutinerad teknisk säljare som vill driva försäljningsarbetet och ansvara för att utveckla Motorex marknad i distrikt Västra Götaland och Halland? MOTOREX utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa smörjoljor, rengörings- och underhållsprodukter. MOTOREX globalt förknippas med hög kvalitet och med industriella spetsprodukter. 


ansvarsområde.

Har du några års erfarenhet av försäljning och trivs med att arbeta mot mindre kunder, verkstäder, maskinägare för entreprenadmaskiner, skogsmaskiner och närliggande branscher?  Har du dessutom ett stort intresse för motorer och växellådor kan du vara den vi söker. Genom att bygga upp nätverk, prospektera och att utveckla befintliga kunder kommer du som Account Manager hos Motorex att arbeta med försäljning av smörjmedel, däribland biologiskt nedbrytbara produkter. Du kommer att ingå i ett erfaret säljteam om 3 personer och du ansvarar för ditt egna distrikt med bearbetning av nya och befintliga kunder. Du  genomför dina egna kundbesök men ibland också tillsammans med Försäljningschefen. Våra kunder finns inom sektorer som underhåll och reparationer av fordon samt maskiner inom jord- och skogsbruk. Du utgår ifrån hemmet och kommer att tillbringa störta delen av din arbetstid på fältet, men det finns också möjlighet att då och då arbeta med offertskrivning och besöksbokning mm från vårt kontor i Alingsås. Resor till vårt huvudkontor i Langenthal några mil från Zürch i Schweiz kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och naturligtvis ingår bil, dator och telefon i tjänsten.


arbetstider.

Heltid, tillsvidare


kvalifikationer.

För att lyckas i arbetet tror vi att du har:  
  • Några års erfarenhet av teknisk försäljning 
  • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet 
  • Intresse för motorer och växellådor 
  • Förmåga att driva affärer framåt
  • God kommunikativ förmåga 
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift 

Som person är du resultatorienterad och van att ta egna initiativ. Du trivs med att ta nya kontakter och är uthållig i din säljbearbetning. Du tycker om och har förmågan att kommunicera och samarbeta med många olika kontaktytor.
Har du dessutom erfarenhet och kontakter inom branscher med tyngre entreprenad- och/eller jordbruksmaskiner, eller själv har en bakgrund som mekaniker eller liknande, ser vi det som en stor fördel. 


ansökan.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad Engineering och du ansöker genom att registrera ditt CV och gärna personliga brev på randstad.se. För mer information om tjänsten är du under veckorna 31-34 välkommen att kontakta Försäljningschef på Motorex Nordic,  Janne Pulliainen, 072 2207812, samt senior rekryteringskonsult Susanne Lindman, 072-988 94 29 därefter.  
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag som är den 24 augusti 2021. 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 
 

Rekommenderade jobb

Teknisk Account Manager till Motorex Nordic AB
Motorex Ag Göteborg Heltid
Key Account Manager till Glenair Nordic - Placering Stockholm eller Göteborg
Reperio Search Årsta Heltidsanställd
Sales Manager till Marcheini Group i Helsingborg
Marchesini Group Scandinavia AB Helsingborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352642