Jobbet Teknikintresserad säljare inom installation & förläggning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknikintresserad säljare inom installation & förläggning publicerad av ABB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en resultat- och lösningsorienterad säljare med ett starkt teknikintresse? Lockas du av en spännande utmaning med goda karriärutsikter? Då kan det vara dig vi söker till vårt team inom affärsområdet installation och förläggning. Du blir en del av ABB:s division Electrification Products som tillverkar låg- och mellanspänningsprodukter till hela världen för privata och kommersiella fastigheter, tillverknings- och processindustri samt elnätsbolag.


I rollen som säljare har du ett starkt fokus på att skapa nya kundrelationer samt att utveckla befintliga kunder och marknader inom området förläggningsmaterial & nödljus. Arbetsdagarna innehåller försäljning och lösningar till segmenten Food & Beverage, Rail & Infrastructure, Residential via kanalpartner och elgrossister. Du behöver hålla dig uppdaterad om marknadstrender och genom ett nära samarbete med sälj-teamet arbetar du med att ständigt utveckla nya marknadsmöjligheter.

I den här tjänsten spenderar du en stor del av din tid på resande fot för att möta dina kunder i hela Sverige. Utöver ett intressant uppdrag kommer den här positionen ge dig goda möjligheter till personlig utveckling.
Placeringsort för tjänsten är Göteborg, Malmö, Stockholm eller Västerås.Krav:

Du som söker har minst fem års arbetslivserfarenhet inom försäljning, gärna via eller med kanalpartner, och du bidrar med god förståelse för tekniklösningar inom produktområdet installation & förläggning. Har du en bakgrund inom el- och installationsbranschen är det meriterande.
Du har vana att använda dig av CRM-system i det dagliga arbetet. Eftersom du kommer att genomföra kundbesök är det nödvändigt att du har B-körkort och trivs med att resa i tjänsten.

Då ABB är ett globalt och multikulturellt företag, behöver du tala och skriva obehindrat både på svenska och engelska.
Som person är du initiativrik och vill framåt. Då du blir vårt ansikte utåt, är det viktigt att du har god förståelse för vikten av goda relationer och förtroendeskapande försäljning. Du bidrar med ditt driv, din härliga energi och din förmåga att få alla med på tåget. Du innehar stort tålamod, bra känsla för affärer och fokus på avslut. Det är viktigt att du trivs bra i team men är också van att arbeta självständigt.Ytterligare information

Låter det som en möjlighet och roll för dig? Välkommen med din ansökan till new.abb.com/se/jobba-hos-oss senast 11 januari 2019! Sök på referens-ID SE66695044.
Rekryterande chef, Anders Larsson +4621-32 00 28, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Senad Hujic +4621-32 03 02; Ledarna: Lenny Larsson +4621-32 85 47; Unionen: Jan Bergman-Bengtsson +4621-32 01 29. Övriga frågor ställs till Talent Partner Linda Kärreby +4621-32 53 39.

Referens

SE66695044_E1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till